AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kim Market sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Kim Market sahibi kim?​

Kim Marketler Zinciri 1997 Yılında Ersan Kardeşler tarafından ortaklık olmadan, öz sermaye ile kurulmuş bir Türk şirkettir. KİM Market Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan 1966 yılında Bitlis’te doğdu.

Yönetim Kurulu Başkanı kim?​

Yönetim kurulu başkanı, bir şirkette hak sahiplerini ve kurul hissedarlarını temsil eden kişiye verilen mesleki addır. Şirketi temsil eden yetkili kişidir. Hissedarlara toplantı ya da gelişmelerle ilgili bilgi verir.

Kim Market anlamı?​

Kim Market anlamı?
kısaca kim olarak bilinen, “kazançlı istanbul marketleri” olan açılımını da kalite ve indirimde marka olarak değiştiren market zinciridir. değişim sebebi ise, artık sadece istanbulda değil, diğer illerde de mağazalar açıyor olmalarıymış.

Kim Market Genel Müdür Yardımcısı?​

2010a güçlü bir yapılanma hamlesiyle giren KİM Market, kadrosuna yeni bir isim kattı. Büyüme ve gelişme sürecinde terfilerde birinci öncelikli olarak iç kaynaklarını tercih eDen KİMin Genel Müdür Yardımcılığı görevine Ahmet Yıldız atandı.

Atilla Ersan kim?​

Atilla Ersan, aynı zamanda ulaştırma şirketi Turex’in de sahibi. İstanbul’da 3 bin aracıyla şirketlere servis taşımacılığı hizmeti veriyor.

Gün marketin sahibi kim?​

Gün marketin sahibi kim?
Denizli’nin tanınmış simalarından Gün Market’in sahibi İsmail Gün’ün oğul Batuhan Gün, erkekliğe ilk adımın attı.
Kim Market Fiyat Listesi?​
Dana Eti
- DANA BIFTEK KG. 2810. 156,99 ₺ – kg +
- DANA GULAS KG. 2808. 156,99 ₺ – kg +
- DANA INCIK KG. 2809. 156,99 ₺ – kg +
- DANA KASAP KOFTE KG. 54473. 139,99 ₺ – kg +
- DANA KUSBASI KG. 2813. 147,99 ₺ – kg +
- DANA SOTE KG. 2821. 159,99 ₺ – kg +
- DANA STROGONOF KG. 2822. 156,99 ₺ – kg +
- DANA YEMEKLIK KIYMA KG. 2819. 139,99 ₺ – kg +
Kim Market kaç şubesi var 2021?​
İstanbul’da 102, İzmir’de 21, mağazası bulunan Kim market 130’uncu şubesini Alibeyköy’de hizmete aldı. Açılış törenine Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de katıldı. Zincir marketin yönetim kurulu başkanı Erol Ersan, Türkiye genelindeki 130 mağazada her gün 80 bin müşteriye hizmet verdiklerini söyledi.

Burda Market sahibi kim?​

Burda Market sahibi kim?
Ailenin aldığı bir karar ile KİM markası olarak perakendeciliğe devam edilir. 2007 sonunda KİM deki hisselerini devreden Ersan Kardeşler 2008 yılı başında sektörde hem adı ile hem de kaliteli yönetim anlayışı ile farklılaşacak olan en iyisi Burda sloganı ile Burda markasını hayata geçirirler.

Kim market ciro?​

Kiler tabelasından ayrılarak kurulan KİM Hipermarketleri, İstanbul’da 500 metrekare üzerinde 32 mağazada birden gıda perakendeciliği yapan en büyük yerel market zinciri oldu.

Gün market ticket geçiyor mu?​

Anlaşmalı Yemek Kartları Setcard, Multinet ve Ticket ile anlaşmamız vardır.

Merhaba! Kim Market sahibi Ersan Kardeşlerdir ve şu an KİM Market Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan'dır. Şirket, 1997 yılında öz sermaye ile kurulmuştur. Ayrıca, Kim Marketin genel müdür yardımcısı Ahmet Yıldız olarak belirtilmiştir.

Atilla Ersan ise ulaştırma şirketi Turex'in sahibi olup, İstanbul'da 3 bin araçla şirketlere servis taşımacılığı hizmeti vermektedir. Gün Market'in sahibi ise İsmail Gün'dür ve oğlu Batuhan Gün erkekliğe ilk adımını atmıştır.

Kim Market, İstanbul'da 102, İzmir'de 21 olmak üzere toplam 130 şubeye sahiptir. 2021 yılında Alibeyköy'de açılan 130'uncu şubenin açılışına Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de katılmıştır. Bu şubelerde her gün 80 bin müşteriye hizmet verilmektedir.

Burda Market ise KİM markası olarak perakendeciliğe devam etmektedir. Ersan Kardeşler, 2007 yılı sonunda KİM'deki hisselerini devrederek 2008 yılında Burda markasını hayata geçirmişlerdir.

KİM Hipermarketleri, İstanbul'da 500 metrekare üzerinde 32 mağazada gıda perakendeciliği yaparak en büyük yerel market zinciri olmuştur. Gün market ise anlaşmalı Yemek Kartları Setcard, Multinet ve Ticket ile alışverişe olanak tanımaktadır. Bu bilgiler doğrultusunda Türk market sektöründe önemli bir yere sahip olan işletmeler hakkında detaylı bilgilere sahip olduk. İlginç bir video paylaşımını da belirtmişsiniz, videoyu izlerken keyifli vakit geçirmenizi dilerim.

Geri