AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kim 1 GB ister oyna?

Editör

Yeni Üye

Kim 1 GB ister oyna?​

Nasıl Kullanırım? Yaani uygulamasını indirip Kim GB İster butonuna tıklayarak veya www.yaani.com.tr üzerinden yarışmaya katılabilirsiniz. Yaani Kim GB İster, www.yaani.com.tr ve Yaani mobil uygulaması üzerinden oynanabilen internet paketi ödüllü bir bilgi yarışmasıdır.Yarışma 3’er soruluk 5 aşamadan oluşmaktadır.

AÖL kayıt yenileme kimler için geçerli?​

AÖL kayıt yenileme kimler için geçerli?
KİMLER AÖL KAYIT YENİLEME İŞLEMİ YAPABİLİR? 1 Temmuz 2022’de uygulanacak 3. Dönem sınavlarına Açık Öğretim Lisesine kayıtlı öğrenciler arasında, sınavın yapıldığı ilk gün itibariyle on yedi (17) yaşını doldurmuş, on sekiz (18) yaşından gün almış olan öğrenciler kayıt yenileme işlemini yaptırabilecek.

Ek sınava herkes girebilir mi?​

Ek sınava herkes girebilir mi?
AÖL EK SINAVLARA KİMLER GİREBİLİR? MEB tarafından düzenlenen AÖL ek sınava belirtilen tarihler arasında kayıt yenileyen tüm öğrenciler katılabilir.

Yaani 1 GB internet nasıl yapılır?​

App Store ve Play Store üzerinden Yaani’yi indiren ve uygulamayı açan tüm Turkcell aboneleri, ayda bir kere bir ay geçerli 1 GB data kazanırlar. Yaani uygulamasını, uygulama marketlerinden indiren ve uygulamayı açan kullanıcı 1 ay geçerli 1 GB data hediyesi kazanır.

Kim GB İster uygulaması nedir?​

Kim GB İster uygulaması nedir?
Açıklama. Kim GB İster” uygulaması sayesinde harcayamadan biten veya son günü gelince yanan internet paketlerine son! Burada bolca kazanabilir, kazandıklarını cüzdanına atabilir; dilediğin zaman kullanabilir ve istersen arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

Kayıt yenileme için halk eğitime gitmeye gerek var mı?​

Kayıt yenileme için halk eğitime gitmeye gerek var mı?
Kayıt yenileme ücretini anlaşmalı bankalara yatırdığı halde bir iş günü geçtikten sonra halen kayıt yenileme işlemi yapılmamış öğrencilerimiz kayıt yenileme işlemini yaptırmak için halk eğitimi merkezi müdürlüğüne müracaat ederek kayıt yenileme işlemini yaptırması gerekmektedir.
2021 ek sınav kimler başvurabilir?​
Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi Ek sınav ise 16-20 ağustos 2021 tarihleri arasında online (çevrim içi) olarak yapılacaktır. EK SINAVA KİMLER KATILABİLİR? Ek sınava belirtilen tarihler arasında kayıt yenileyen tüm öğrenciler katılabilecektir.

Ek sınava kimler girebilir 2021?​

Ek sınava kimler girebilir 2021?
AÇIK LİSE EK SINAVINA KİMLER GİREBİLİR? Ek sınava belirtilen tarihler arasında kayıt yenileyen tüm öğrenciler katılabilecek. Ek sınav geçtiğimiz yıllarda, eğitim hayatına AÖL’de devam eden dönemi 8 ve üzeri olan Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için düzenleniyordu.

YAANİ interneti nasıl yapılır?​

YAANİ interneti nasıl yapılır?

Dergilikten internet nasıl yapılır?​

Tarifesine Dergilik eklenmiş Turkcell aboneleri, Dergilik uygulamasındaki yerli dergileri tarifelerine ek ücret ödemeden indirip okuyabilirler. Ek olarak, bu abonelerin dergi indirmek ve okumak için kullanacakları mobil internet yine tarifelerine eklenmiş Dergilik 5 GB mobil internet paketinden düşülür.

Yaani Kim GB İster uygulaması, Yaani mobil uygulaması ve [www.yaani.com.tr](http://www.yaani.com.tr) üzerinden oynanabilen internet paketi ödüllü bir bilgi yarışmasıdır. Yarışma 3'er soruluk 5 aşamadan oluşmaktadır. Yarışmaya katılmak için Yaani uygulamasını indirip "Kim GB İster" butonuna tıklayabilir veya [www.yaani.com.tr](http://www.yaani.com.tr) adresinden katılabilirsiniz.

Açık Öğretim Lisesine kayıtlı öğrenciler arasında, sınavın yapıldığı ilk gün itibariyle 17 yaşını doldurmuş, 18 yaşından gün almış olan öğrenciler AÖL kayıt yenileme işlemini yapabilirler. Ayrıca, MEB tarafından düzenlenen AÖL ek sınavlara belirtilen tarihler arasında kayıt yenileyen tüm öğrenciler katılabilir.

Yaani uygulamasını App Store veya Play Store'dan indiren ve uygulamayı açan Turkcell aboneleri, ayda bir kere bir ay geçerli 1 GB data kazanabilirler. Ayrıca, uygulamayı açan kullanıcılar da 1 ay geçerli 1 GB data hediyesi kazanırlar.

"Kim GB İster" uygulaması, harcayamadan biten veya son günü gelince tükenen internet paketlerine çözüm sunmaktadır. Bu uygulama sayesinde internet paketi hediye kazanabilir, kazandıklarını cüzdanınıza atabilir, istediğiniz zaman kullanabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Kayıt yenileme ücretini anlaşmalı bankalara yatırdıktan sonra hala kayıt yenileme işlemi yapılmamış öğrenciler, işlemi tamamlamak için halk eğitimi merkezi müdürlüğüne başvurabilirler. Ek olarak, AÖL ek sınavlarına katılabilmek için belirtilen tarihler arasında kayıt yenileme işlemini yapmış olan tüm öğrenciler başvurabilirler.

Geri