AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kilo Almak İsteyenler İcin Diyet

SoruCevap

Yeni Üye
Kilo Almak İsteyenler İcin Diyet

Bircok insanın sorunu elbette ki aşırı kilo almaktır Ozellikle bayanların aşırı kilosu hep sorun haline gelmiştir Ama bayanlarda tek sorun sadece aşırı kilo değildir Bazı bayanlarda kilo alamıyor olmaktan ciddi anlamda şikayetci olmaktadır Aşırı kilo gibi aşırı zayıflık da dış gorunuş bakımından rahatsız edici olmaktadır Bu kişilerin şikayeti yiyorum fakat kilo alamıyorum, istediğim kiloya bir turlu gelemiyorum gibi şikayetlerdir Bu şekilde kilo almak bazı insanlar icin gercekten hayal olmaktadır Peki, kilo almak isteyen kişiler neler yapabilir buna değinmek istiyorum Zayıflamanın bircok yontemi olduğunu biliyoruz kilo almanın da ceşitli yontemleri mevcuttur Bu yontemler ile aşırı zayıflıktan kurtulmak mumkundur Oncelikle her şey sizin elinizde bunu unutmamalısınız Kilo almak isteyen insanlar da kilo vermek isteyenlerin de ortak noktası diyettir İdeal kiloya ulaşmanız da bu diyet şekli yardımcı olacaktır Fazla kiloların diyet gerektirdiği gibi aşırı zayıflıktan da diyet yaparak kurtulmak mumkun olacaktır Kilolu insanların baş belası olan yağ fazlası zayıf insanların da ozlemi haline gelmiştir Oncelik olarak soylemeliyim ki kilo almak isteyen kişiler duzenli ve vucut tiplerine uygun bir şekilde egzersizlerini yapmalıdırlar İnsanların duşunduğu Spor yapan her insan kilo verecek diye bir şey doğru değildir Her insan vucut tipine uygun bir şekilde egzersiz yapabilir Kilo almak isteyen kişiler bol miktarda sıvı tuketmelidir Aşırı olmamak kaydı ile gunluk fazla su icilmelidir Vucudun sağlıklı bir şekilde yenileyebilmesi icin sağlıklı şekilde beslenme yeterli enerjiyi alma gereken butun vitaminleri ve mineralleri almak yeterince sağlıklı doğal yağlar almak doğallıktan ayrılmayan gıdaların tuketilmesine ozen gosterilmelidir Mumkun oldukca doğal beslenmeye yonlenmelidir Kilo almak icin doygunluk hissi veren sinyallerle mucadele edilmelidir İnsan beyninde bir yer doygunluğu kontrol etmektedir Beyindeki bu yer sizin yağ miktarınızı korumak ister Ve bu da size doygunluk sinyali verir Bu durumda beyninizin size doydun dediği devrede iradenizi kullanmalısınız İradenizi kullanarak yemek yemeye kendinizi zorlamalısınız Yani kendi kimyanızla bu şekilde mucadele etmeyi oğrenmelisiniz Kilo alamamaktan şikayetci olan bireyler bu yontemlerle ideal kilosuna ulaşabilirler

Geri