AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kidemli yazilim muhendisi ne is yapar?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.242
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Kıdemli yazılım mühendisi ne iş yapar?​

Programın bitim aşamasında test yaparak programı kontrol eder, Uygulamayı teslim ettikten sonra bakım işleri yapar, Proje yöneticiliğinde görev alır, Müşteriler ve/veya birimler ile sürekli iletişim halinde kalarak program için analizler oluşturur.

Kıdemli yazılım Uzmanı kime denir?​

Kıdemli yazılım uzmanı, çalıştığı firmanın ihtiyaçları doğrultusunda Ar-Ge çalışmaları yapan ve elde ettiği veriler ile ihtiyaçlara cevap veren bilgisayar yazılımlarının hazırlanmasını sağlayan kişidir.
Yazılım mühendisliği bölümü mezunları bilgisayar sistemlerinin kullanıldığı, geliştirildiği her sektörde çalışabilirler. Bankacılık, telekomünikasyon, otomotiv, hastane vb. sektörler bir yazılım mühendisinin çalışabileceği sektörlere örnek verilebilir.
Yazılım uzmanları ne kadar maaş alıyor?
Front-end Developer: Junior: 8.947 TL. Middle: 13.930 TL. Senior: 20.540 TL.
Kıdemli Uzman Mühendis nedir?
Kıdemli Uzman olarak kendi disiplininizde söz sahibi olduğunuz için kritik projelerde ve problemlerde sizin görüşünüz alınıyor. Çok daha büyük projeleri yönetirsiniz, beraberinde ekip yönetmeye ve yeni mühendisler yetiştirmeye başlarsınız.

Kıdemli Uzman ne demek?​

Kıdemli Uzman olarak özellikle Ar-Ge’de o konunun uzmanı veya otoritesi olarak görülüyorsunuz. Dolayısıyla mesleki tatmin açısından çok keyifli bir kademe oluyor. Kıdemli Uzman olarak kendi disiplininizde söz sahibi olduğunuz için kritik projelerde ve problemlerde sizin görüşünüz alınıyor.

Uzman mühendis ne demek?​

Uzman mühendis veya uzman mimar, istenen eğitimi tamamlamış, yeterli meslek deneyimi kazanmış, kanun ve yönetmeliklerin ön gördüğü bütün sınavları başarmış olan ve doğrudan halka hizmet sunmasına izin verilen mühendis veya mimar olarak tanımlanabilir.
Kıdemli işe alım uzmanı olmak için üniversitelerin çalışma ekonomisi ve endüstri mühendisliği ile işletme bölümlerinde eğitim alınması gerekir. Bunun yanı sıra, lisans eğitimi tamamlandıktan sonra çeşitli kuruluşlarda işe alım uzmanlığı için açılan sertifikasyon programlarından da gerekli eğitimler alınabilir.
 
Geri
Üst