Kia Stonic 10 T GDI nasil?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Kia Stonic 10 T GDI nasıl?​

120 beygir ve 171.5 nm tork üreten motor, 1220 kilogramlık otomobile etkili bir performans sağlıyor. Bu kombinasyonla 0’dan 100 km/s sürate 10.6 saniyede ulaşan otomobil, ara hızlanmalarda da oldukça istekli ve atak bir karaktere sahip. Saatte 185 kilometrelik son sürat de beklentileri rahatlıkla karşılıyor.

Kia Stonic hangi motor?​

1.4 litre benzinli motor 100 beygir güç ve 133 Nm tork üretirken, bu motora altı ileri oranlı otomatik şanzıman eşlik ediyor.
Kia Stonic ne kadar yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 45 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.2 lt.
Kia Sportage 100 km ne kadar yakar?
J Segment içinde bulunan Kia Sportage, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 62 litrelik deposu ile şehir içinde 8.60 lt/100km, şehir dışında 5.60 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 6.70 lt/100km sahiptir.

Kia Stonic atmosferik motor mu?​

Motor Tork’u ise maksimum 133nM’dir. DPI motor olarak standart içten yanmalı ve çok noktadan yakıt püskürtmeli atmosferik tiptir. Otomobilin üretim yeri Güney Kore’dir. 1.4L Motorunda 6 İleri vitesli otomatik şanzımana sahip olan Kia Stonic’in maksimum hızı 178 km/saat olarak ölçülmüştür.

Turbo GDI motor nasıl?​

GDI Motor Kullanan Araçlar Zamanının en gelişmiş motor tiplerinden biriydi. Günümüz şartlarında ise bu motorun turbo beslemeli versiyonu olan T-GDI birçok araç tarafından kullanılıyor. Elde edilen güç ve tüketilen yakıt miktarı ele alındığında verimliliğin çok başarılı olduğu görülebiliyor.
Kia Stonic kaç motor?
Kia Stonic; 1.2 litrelik benzinli ve 1.4 litrelik benzinli motor seçenekleri ile satışa sunuluyor. Maksimum 100 beygir güç üreten modelin 0-100 km/s hızlanması 13.7 saniye olarak belirtiliyor. 352 litre bagaj hacmi sunan Kia Stonic, 100 kilometrede 6,9 litre yakıt tüketiyor.
Kia Stonic ilk bakım kaç km?
Kia Stonic Periyodik bakımı, model yılına göre 10.000 – 15.000 km’ de bir kez yapılmalıdır. Eğer aracınızın bir yıl içerisinde bakım kilometresi dolmamışsa dahi motor ömrünün ve diğer yağlama sisteminin arızalanmaması için motor yağının değişmesi gerekir.

Kia Sportage 2021 100 km ne kadar yakar?​

Yakıt Kapasitesi 62 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.1 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 6.2 lt.

Kia Sportage Dizel 100 km ne kadar yakar?​

2021 Kia Sportage 1.6 CRDi DCT Elegance İnceleme C Segment içinde bulunan Kia Sportage, Dizel yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 58 litrelik deposu ile şehir içinde 5.00 lt/100km, şehir dışında 4.50 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 4.70 lt/100km sahiptir.
Kia Stonic kaç silindir?
Her Anı Yaşa

Geri