AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kia Cerato nasil bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kia Cerato nasıl bilirsiniz?​

2017 benzinli manueli sıfır almıştım hala kullanıyorum yıllık bakımı dışında servis yüzü görmedi. yakıt olarak ş.içi herkesle aynı ama ş.dışı çok iyi diyebilirim. araç için ve bagajı geniş ve çocuklu aile için yeterli. aracın yolda uzaması rampalarda sorun yaşatmaması ve özellikle masrafsız oluşu en büyük artısı.

Kia Cerato yol tutuşu nasıl?​

yol tutuşu harika. şehirler arası yollarda virajlara girdiğim hızlarda arka koltuktakiler tedirgin olurken ben korkusuzca girip çıktım. eğer basmazsanız yakıt tüketimi çok farkediyor. depo full idi. ortalamanın epey üstünde bir hızla 400 km gittikten sonra benzin aldım. 130 lira tuttu.

Kia Cerato hangi motoru kullanıyor?​

Kia Cerato hangi motoru kullanıyor?
İkisi de 1,6 litrelik hacme sahip atmosferik benzinli ve turbo beslemeli dizel motorlar Cerato’nun motor yelpazesini oluşturuyor. 130 HP güç ve 157 Nm tork üreten benzinli motorun 6 vitesli manuel şanzımana sahip versiyonu giriş seviyesini oluştururken, aynı motoru 6 vitesli tork konvertörlü otomatik şanzımanla da …

Kia Cerato 2017 kaç beygir?​

Karma Tüketim (100 km):

Kia Cerato triger zinciri ne zaman değişir?​

Triger Kayış Sistemini (Triger Kayışı, Yağ Kayışı, Gergi Mekanizması, Avare Kasnak) her 240.000km’de değiştiriniz. Her 30.000km’de ve 24 ayda bir kontrol ediniz.

Kia Cerato ne yakar?​

Kia Cerato ne yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 55 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 5.5 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.0 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.6 lt.
KIA da ne motoru var?​
Kia Motors Slovakya 1.4 litre MPI, 1.6-litre GDI ve GT modelleri için, 204 HP gücünde 1.6 litre T-GDI olmak üzere; benzinli ve dizel 1.4, 1.6 ve 1.7 litre CRDi dışında, 2.0-litre ‘R’ dizel motorların üretimini de üstleniyor.
Kia Cerato dizel hangi motor yağı?​
evet bursa kia şentürkler servisi hep mobil-1 10w-40 koyuyor. ancak esas turbo dieseller için üretilen tek yağ castrol edge 5w-40 dır.

KIA Cerato kaç beygir?​

KIA Cerato kaç beygir?
Kia > Cerato > Cerato 1.6 CRDi DCT Automatik (136 hp) Yakıt Tüketimi.

2017 Kia Cerato deposu kaç litre?​

Yakıt Kapasitesi 55 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 5.5 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.0 lt.

Kia Cerato hakkındaki bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler! Araçla ilgili detaylı ve faydalı yorumlarınızı okudum. Yol tutuşundan bagaj büyüklüğüne, yakıt tüketiminden motor seçeneklerine kadar pek çok önemli konuya değinmişsiniz. Ayrıca, triger zinciri değişimi ve motor yağı önerileriniz de bilgilendirici olmuş.

Kia Cerato'nun 2017 modelinin 55 litrelik bir yakıt deposuna sahip olduğunu ve 1.6 litrelik motor seçeneğinin bulunduğunu belirttiniz. Ayrıca, benzinli ve turbo beslemeli dizel motor seçenekleriyle birlikte 130 HP güç üreten bir motor seçeneği olduğunu da eklediniz.

Bununla birlikte, Kia Cerato'nun yakıt tüketim değerlerine de detaylı bir şekilde değinmişsiniz. Şehir içi tüketimin 5.5 lt, şehir dışı tüketimin 4.0 lt ve karma tüketimin 4.6 lt olduğunu belirttiniz.

Verdiğiniz bilgiler son derece faydalı oldu. Kia Cerato hakkında daha fazla bilgisi olan veya deneyimlerini paylaşmak isteyen diğer forum üyeleri için de son derece bilgilendirici olacaktır. Görüşleriniz için teşekkürler!

Geri