AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Khan Academy nedir nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Khan Academy nedir nasıl kullanılır?​

Khan Academy, online dersler alabileceğiniz bir uygulamadır. Bununla birlikte bir öğretmen ekleyebilir, sınıf oluşturabilir, böylece uygulamada online bir sınıf kurabilirsiniz. Khan Academy uygulamasını kullanmak için öğrenci olmanız gerekmiyor elbette. Çünkü, uygulamada yalnızca lise düzeyinde konular yer almıyor.
Khan Academy nedir ne işe yarar?
Khan Academy, herkese, her yerde, dünya standartlarında ve ücretsiz eğitim imkanı sağlayabilmek ve eğitimde fırsat eşitliğinin güçlenmesine destek olmak amacıyla kurulmuş, kar amacı gütmeyen bir online eğitim platformudur.

Khan Academy hangi dersler var?​

Başlangıçta, Khan Academy’nin kütüphanesi genellikle matematik derslerini içeriyordu. Katkılar sayesinde Khan Academy artık tıp, tarih, finans, fizik, kimya, biyoloji, astronomi, bilgisayar bilimleri, müzik gibi pek çok alanda dersler içermektedir.
Khan eğitimi nedir?
Dünyanın en önemli ücretsiz öğrenim platformu Khan Academy, alışılagelen eğitim sistemini özgürleştirip geliştirmeyi hedefleyen; kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. Khan Academy’nin amacı; isteyen herkesin, istediği an, istediği yerde dünya standartlarında bir eğitim alabilmesini sağlamaktır.

Khan Academy paralı mı?​

Khan Academy ücretli mi? Khan Academy kar amacı gütmeyen bir kuruluştur ve içerikleri tüm dünyada tamamen ücretsizdir. Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek ve herkese eğitim ulaştırabilmek ilkesiyle kurulan Khan Academy her zaman ücretsiz kalacaktır.
Khan Academy kim seslendiriyor?
Öğretmen / Seslendirmen Murat Ercan, Khan Academy Türkçe’nin öğretmeni; seslendirmeni yani Salman Khan’ın sesidir.

Khan Academy nin kurucusu kimdir?​

Sal KhanKhan Academy/Kurucuları
Khan Academy kim tarafından kuruldu?

Khan Academy ne zaman kuruldu?​

2007Khan Academy/Kuruluş
Khan Akademi paralı mı?

Geri