KFC kanati nasil yapilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
238.349
Çözümler
3
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

KFC kanatı nasıl yapılır?​

TARİFİ – NASIL YAPILIR? : 1 tabağa unu sarımsağı rendeleyip ekliyoruz ve baharatlarıda ekleyip güzelce karıştırıyoruz. Mısır gevreklerini elimizle ezerek inceltiyoruz ve tabağa alıyoruz. Etlerimizi önce una daha sora yumurtaya sonra gevreğe bulayıp kızgın bol yağda kızartıyoruz. Kanat KFC hazır.
KFC tavuk nasıl yapılır?
TARİFİ – NASIL YAPILIR? : Doğranan tavuk etlerini sosla karıştırıp streçleyerek buzdolabında yarım saat dinlendirin. Mısır gevreklerini rondoda ufalayın. Soslanmış tavukları teker teker ufalanmış mısır gevrekleri ile bulayın ve kızgın yağda kızartın. Çıtır Çıtır KFC tavuğunuz hazır.

KFC tavuk but nasıl yapılır?​

Çıtır Tavuk Baget Nasıl Yapılır?
- Tavuk bagetleri tencereye alıyoruz.
- Bir tabağın içine kırdığınız yumurtaları bir çimdik tuzla ve 3 yemek kaşığı krema ile çırpıyoruz.
- Haşlanan tavuk bagetleri önce buğday ununa buluyoruz.
- Derin bir kızartma tenceresine bolca yağ koyuyoruz.
Çıtır kanat kızartması nasıl yapılır?
Kızartma yağını derin bir tencerede kızdırın. Suyunu tamamen süzdürdüğünüz kısa süre haşlanmış tavuk kanatlarını öncelikle unlu ve baharatlı karışımı bulayın. Ardından çırpılmış yumurta sarısına batırın. Son olarak mısır gevrekli ve baharatlı karışıma aldığınız kanatların üzerini tamamen kaplayın.
Çıtır Tavuk But Tarifi Nasıl Yapılır?
- Öncelikle bagetleri derin bir tencereye alalım.
- Pişen tavukları çıkarıp ve soğumaya bırakalım.
- Soğuyan bagetleri önce yumurtaya sonra unlu karışıma bulayalım.
- Dinlenen tavukları tekrar önce yumurta ardından unlu karışıma batırıp bol yağda kızartalım.
Butla ne yapabilirim?
Tavuk But Tarifleri: Yumuşacık 25 Pratik Yemek

Evde çıtır tavuk kanadı nasıl yapılır?​

Tavuk kanatlarını una, yumurtaya ve en son mısır gevreğine bulayın. İyice ısınmış ve kızmış kızartma yağında her tarafı eşit kızarıncaya kadar kızartın. Kağıt havlu üzerinde fazla kızartma yağını çektirerek servis edin. İşte bu kadar, afiyet olsun!
 
Geri
Üst