- Konu Yazar
- #1
Ketojenik Kandil Simidi Tanımı İçin Materyaller
6 yemek kaşığı badem unu
2 yemek kaşığı hindistan ceviz unu
1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağ
1 yemek kaşığı zeytinyağ
2 yemek eritilmiş krem peyniri
1 adet yumurta (Sarısı materyalin içine beyazı üzerine sürmek için)
1/2 (yarım) çay kaşığı karbonat
1 yemek kaşığı sirke
Üzeri için
Susam ve çörek otu
Ketojenik Kandil Simidi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle bir kaba badem unu hindistan ceviz unu koyup karıştırın.
Sonra ortasını açık karbonat ve sirkeyi koyun sonra köpürecektir ve karıştırın.
Sonra farklı bir kapta başka materyalleri koyup bir hoş karıştırın.
Sonra iki kaptaki gereçleri birleştirip karıştırdıktan sonra oluşan hamurla hal verip tepsiye koyun.
Sonra üzerine ayırdığınız yumurta beyazını sürüp üzerine susam ve çörek otu döküp, evvelce ısınmış 150-160 derece fırında 15-20 dakika denetimli halde pişiriyoruz.
Ketojenik Kandil Simidi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
6 yemek kaşığı badem unu
2 yemek kaşığı hindistan ceviz unu
1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağ
1 yemek kaşığı zeytinyağ
2 yemek eritilmiş krem peyniri
1 adet yumurta (Sarısı materyalin içine beyazı üzerine sürmek için)
1/2 (yarım) çay kaşığı karbonat
1 yemek kaşığı sirke
Üzeri için
Susam ve çörek otu
Ketojenik Kandil Simidi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle bir kaba badem unu hindistan ceviz unu koyup karıştırın.
Sonra ortasını açık karbonat ve sirkeyi koyun sonra köpürecektir ve karıştırın.
Sonra farklı bir kapta başka materyalleri koyup bir hoş karıştırın.
Sonra iki kaptaki gereçleri birleştirip karıştırdıktan sonra oluşan hamurla hal verip tepsiye koyun.
Sonra üzerine ayırdığınız yumurta beyazını sürüp üzerine susam ve çörek otu döküp, evvelce ısınmış 150-160 derece fırında 15-20 dakika denetimli halde pişiriyoruz.
Ketojenik Kandil Simidi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı