AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kestane Kebap (Köz Lezzetinde)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Kestane Kebap (Köz Lezzetinde) Tanımı İçin Malzemeler
350 gram kestane
1 yemek kaşığı şeker
Sıcak su

Kestane Kebap (Köz Lezzetinde) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kestaneler enine çizik atılacak halde kesilerek hazırlanır.
Şeker eklenir.
Üzerine geçecek kadar sıcak su dökülür ve şeker eriyene kadar karıştırılır.
1-2 saat bekletilir.
Süzülerek tepsiye alınır.
200 derecede ısınmış fırına atılarak pişirilir.
Kestane Kebap (Köz Lezzetinde) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst