Keşkül

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Keşkül Tanımı İçin Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı toz badem
3 yemek kaşığı pirinç unu
1 yumurta sarısı
1 paket vanilya

Keşkül Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir tencere süt, şeker yani bütün gereçleri ekleyip kısık ateşte karıştırarak pişirin.
Kaynayan ve kıvam alan keşküle en son vanilyayı ekleyin göz göz olana kadar pişirin.
Sonra ocaktan alıp kaselere hisse edin ve soğuduktan sonra istediğiniz üzere süsleyip servis edin.
File bademle çok hoş olur fakat dolabınızda ne varsa süslemesini yapabilirsiniz hanımlar ‍ şimdiden afiyet olsun
Keşkül Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst