Keşif Kampüs sınavı ne zaman?
Keşif Kampüsü Öğrencisi Olmak için Son Adım! Aşama olan Proje Sınavı 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleşecektir. …Keşif Kampüsü 2 sınav ne zaman?
Keşif Kampüsü Öğrencisi Olmak için Son Adım! Gaziantep Keşif Kampüsü’nde 2 yıl boyunca eğitim alacak öğrencilerin belirlenmesinde 2. Aşama olan Proje Sınavı 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleşecektir. …Keşif Kampüsü kaç soru?
Yazılı sınav; Türkçe 15, Matematik 12, Fen Bilimleri 15, Algoritma 8 ve Genel Kültür 10 olmak üzere toplamda 60 sorudan oluşmaktadır. Sınav süresi 120 dakikadır.
Keşif Kampüsü hangi bölümler var?
Kişisel Gelişim Atölyesi.Keşif Kampüsü Sınav Sonuçları açıklandı mı?
Öğrenci seçiminin ilk aşaması olan Gaziantep Keşif Kampüsü Yazılı Sınav sonuçları açıklandı. TC kimlik numarası ile sonuç belgesine ulaşılabilir. Yazılı Sınav Sonuçları için tıklayınız. Uygulama Sınavına katılmaya hak kazanan ve kazanamayan tüm adayları tebrik ederiz.Keşif Kampüsü kaç puanla geçilir?
Yazılı sınavdan başarılı olan ilk 550 öğrenci ise Uygulama Sınavı’na katılmaya hak kazanacaktır. Not: Keşif Kampüsü Yazılı Sınav sonuçlarında hata olduğunu düşünen adaylarımız, dosyada belirtilen adımları takip ederek sonuçlarına 15 Mart Saat 23.59’a kadar itiraz edebilirler.
Keşif Kampüsü’nde bilim, teknoloji ve sanat temalarında 8 farklı atölye içeriğinde toplam 384 saatlik eğitim alacak olan 256 öğrenci için seçim süreci başlıyor. Gaziantep ilinde bulunan 4. ve 5. sınıf öğrencileri öğrenci seçme sürecinin ilk aşaması olan yazılı sınava katılacak.
Keşif Kampüsü, bilim ve teknolojiyi harmanlayarak geleceğimizin yapı taşları olan çocuklarla buluşturmak amacıyla Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından oluşturulmuş bir çocuk üniversitesi projesidir.
Keşif Kampusu nedir?