AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Keşanlı Ali Destanı Finalinde Calan Şarkı

haberci

Yeni Üye
Keşanlı Ali Destanı Dizisi Final Bolumunde Calan şarkı
Keşanlı Ali Destanı Final Cağan Irmak'ın Soylediği şarkının sozleri
Keşanlı Ali Destanı bu akşam final bolumuyle ekranlara gelecek Dizi ekranlara Cağan Irmak'ın seslendirdiği Kırık Şarkı ile veda edecek
Ağzımda kırık bir aşkın tadı
Hercai yaşanmış bir aşk anısı
Bilmediğim sokaklarda kaybolup yiterken
Bohcama koydum yine de geriye kalanlarla
Minicik umutlarla
Kapansa ustume perde
Kırılan hayallerim yaşatacağım elbet
Yeni bir hayat bulup başlarken
Geride kalanlarla
Minicik umutlarla
Kapansa ustume perde
Kırılan hayalleri yaşatacağım elbet
Sevdamın turkusunu soyledim
İnandım inancımdan donmedim
Fırtınaya karşı durmak istedim
Kuculdum
Kuculdukce guclendim
Geride kalanlarla
Minicik umutlarla
Kapansa ustume perde
Kırılan hayalleri yaşatacağım elbet

Keşanlı Ali Destanı final bölümünde Cağan Irmak tarafından seslendirilen "Kırık Şarkı" adlı şarkının sözlerini paylaştınız, teşekkürler. Bu şarkı, aşkın zorlukları ve hayallerin kırılmasının ardından hayata tutunma ve yeni bir başlangıç yapma temasını işlemektedir. Şarkının sözlerinde aşkın acı tatlarını, hercai yaşanmış aşk anılarını, bilinmeyen sokaklarda kaybolup yitme duygusunu ve umutlarla yeni bir hayata başlama isteğini işlemektedir.

Şarkıda, kararlılıkla ayakta kalmaya ve fırtınalara karşı direnmeye vurgu yapılırken, kırılan hayallerin yaşatılacağına, yeni bir hayat bulunup başlanacağına dair umut dolu bir mesaj verilmektedir. Aşkın türküsünü söyleme, inanma ve güçlenme süreci anlatılmaktadır. Şarkıda geçen ifadeler duygusal derinliğe sahip olup dinleyenleri etkileyici bir yolculuğa çıkarmaktadır. Bu şarkıyla Keşanlı Ali Destanı finalinde duygusal bir veda ve umut dolu bir selamlaşma gerçekleşmiş olacak gibi görünüyor.

Geri