- Konu Yazar
- #1
Kerevizli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Gereçler
1 adet patates ( minikce küp küp doğranmış)
1 adet kereviz ( minikce küp küp doğranmış)
1 adet soğan ( rendelenip suyu sıkılmış )
1 adet havuç ( rendelenmiş )
Tavuk suyu ( haşladığınız tavuğun suyu )
3 yemek kaşığı tel şehriye ( göz kararı )
1adet kereviz yaprağı ( 4 kol doğranmış )
1 dereotu ( 1 tutam doğranmış )
Didiklenmiş tavuk
Sıvı yağ ( az olsun tavuğun yağıda olacak)
Tuz
Kerevizli Tavuk Çorbası Tanımı Yapılışı
Tencereye sıvı yağ koyulur akabinde rendelenmiş soğanı ve havucu koy ve kavuralım.
Daha sonra küp küp doğranmış patatesi ve kerevizi ekle ve harmanlayalım.
Tavuk suyunu ekle ve akabinde tel şehriyeyi ekleyelim.
Çorbamız kaynamaya başlayınca doğranmış kereviz yaprağını ve dereotunu ekliyoruz .
Çabucak akabinde didiklenmiş tavuğu ekle tuzunu ekleyin.
İçerisindeki materyaller piştiğinde ocaktan alabilirsiniz.
1 adet patates ( minikce küp küp doğranmış)
1 adet kereviz ( minikce küp küp doğranmış)
1 adet soğan ( rendelenip suyu sıkılmış )
1 adet havuç ( rendelenmiş )
Tavuk suyu ( haşladığınız tavuğun suyu )
3 yemek kaşığı tel şehriye ( göz kararı )
1adet kereviz yaprağı ( 4 kol doğranmış )
1 dereotu ( 1 tutam doğranmış )
Didiklenmiş tavuk
Sıvı yağ ( az olsun tavuğun yağıda olacak)
Tuz
Kerevizli Tavuk Çorbası Tanımı Yapılışı
Tencereye sıvı yağ koyulur akabinde rendelenmiş soğanı ve havucu koy ve kavuralım.
Daha sonra küp küp doğranmış patatesi ve kerevizi ekle ve harmanlayalım.
Tavuk suyunu ekle ve akabinde tel şehriyeyi ekleyelim.
Çorbamız kaynamaya başlayınca doğranmış kereviz yaprağını ve dereotunu ekliyoruz .
Çabucak akabinde didiklenmiş tavuğu ekle tuzunu ekleyin.
İçerisindeki materyaller piştiğinde ocaktan alabilirsiniz.