Kereviz Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
1 tane kereviz
4 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
1 diş sarımsak
Tuz
Toz kırmızı biber
3-4 tane iç ceviz
Kereviz Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kereviz soyulup yıkanır ve rendelenir.
Daha sonra başka bir kasede yoğurt, mayonez ,sarımsak ve tuz karıştırılır.
Kerevizin üzerine dökülür ve karıştırılır.
Üzerine toz biber ve ceviz serpiştirilir afiyet olsun.
Kereviz Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 tane kereviz
4 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
1 diş sarımsak
Tuz
Toz kırmızı biber
3-4 tane iç ceviz
Kereviz Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kereviz soyulup yıkanır ve rendelenir.
Daha sonra başka bir kasede yoğurt, mayonez ,sarımsak ve tuz karıştırılır.
Kerevizin üzerine dökülür ve karıştırılır.
Üzerine toz biber ve ceviz serpiştirilir afiyet olsun.
Kereviz Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı