SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Kereviz Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
2 yemek kaşığı zeytinyağ
1 adet kereviz
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet soğan
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı un
Tuz
Karabiber
Kereviz Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye yağı koyalım sırasıyla soğan, havuç, patates ve kerevizi ekleyelim.
Biraz kavurduktan sonra gereçlerin üzerini geçecek kadar kaynar su ek edelim ve haşlamaya bırakalım (İsteğe nazaran birkaç kereviz yaprağı koyabilirsiniz)
Haşlandıktan sonra blenderdan geçirip, başka bir kasede karıştırdığımız yoğurt ve un karışımına bir kepçe çorba alıp, karıştıralım.
Tencereye ek edelim bir iki taşım kaynatıp, servis yapabiliriz.
Kereviz Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 yemek kaşığı zeytinyağ
1 adet kereviz
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet soğan
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı un
Tuz
Karabiber
Kereviz Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye yağı koyalım sırasıyla soğan, havuç, patates ve kerevizi ekleyelim.
Biraz kavurduktan sonra gereçlerin üzerini geçecek kadar kaynar su ek edelim ve haşlamaya bırakalım (İsteğe nazaran birkaç kereviz yaprağı koyabilirsiniz)
Haşlandıktan sonra blenderdan geçirip, başka bir kasede karıştırdığımız yoğurt ve un karışımına bir kepçe çorba alıp, karıştıralım.
Tencereye ek edelim bir iki taşım kaynatıp, servis yapabiliriz.
Kereviz Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı