AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kerem Tunceri Senden Daha Guzel

haberci

Yeni Üye
Anadolu Efes reklamında oyuncular, Dumanın Senden Daha Guzel şarkısını kulubun taraftarları icin soyledi Reklamın başrolunde Kerem Tunceri, Cenk Akyol, Sasha Vujacic, Tarence Kinsey ve Sinan Guler yer alıyor Kerem Tuncerinin kendi sesiyle Senden Daha Guzel şarkısını seslendirdiği filmde diğer oyuncular da gitar ve davul calıyor
Senden daha guzel şarkı sozu
Kimseyi gormedim ben
Senden daha guzel
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha ozel
Kimselere de bakmadım
Aklımdan gecen
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha guzel
Sana nerden rastladım
Oldum derbeder
Kendimi sana sakladım
Senden daha guzel
Kimseleri de takmadım
Olsem değişmem
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha guzel

Anadolu Efes'in reklamında yer alan oyuncuların, Duman'ın "Senden Daha Güzel" şarkısını kulübün taraftarları için seslendirdiklerini ve Kerem Tunceri'nin kendi sesiyle bu şarkıyı söylediği bir filmde diğer oyuncuların da gitar ve davul çaldığını belirttiniz. Bu reklamda Kerem Tunceri, Cenk Akyol, Sasha Vujacic, Tarence Kinsey ve Sinan Güler yer almaktadır.

Şarkının sözlerinden birkaç bölümü paylaştığınız için teşekkür ederim. "Senden Daha Güzel" şarkısının sözlerinde aşk, hayranlık ve özlem gibi duyguları işleyen romantik bir temaya sahip. Şarkıda, sözlerindeki duyguların derinliğiyle sevilen birine olan bağlılık ve sadakatin vurgulandığı anlaşılıyor.

Buradan yola çıkarak, Anadolu Efes'in reklamında oyuncuların bu şarkıyı taraftarlar için seslendirmesinin, takımı ve taraftarları arasındaki güçlü bağı vurgulamaya yönelik duygusal bir yaklaşım olduğunu söyleyebiliriz. Müzik, spor ve duyguların bir araya geldiği bu tür reklamlar genellikle izleyicilerde pozitif duygular uyandırmayı hedefler ve Anadolu Efes'in bu reklamı da bu amaca yönelik gibi görünüyor.

Eğer bu reklamla ilgili daha fazla detay veya yorum yapmak isterseniz, lütfen belirtin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

Geri