AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kerem Alışık Biyografisi

haberci

Yeni Üye
Kerem Alışılmış, 5 Haziran 1960 yılında İstanbul'da doğdu
Annesi, Çolpan İlhan; Babası Sadri Alışık'tır Bir süre futbol oynayan Kerem Alışkın, daha sonra anne ve babasının yolunda artan bir şekilde, tiyatro ve dizi oyunculuğuna başladı
1995 yılında Ebru Gündeş ile Fırtınalar adlı dizide birincil başrolünü oynayan Kerem Alışık, özellikle Aydan Şener ile oynadığı Ah Nalan Ah, Kumru, Hicran gibi yapımlar ile hafızalara kazındı 2000 yılında Savaş Ay'ın Dansöz filminde annesi Çolpan İlhan ile birlikte benzer filmde rol aldı
Kerem Alışkın, 2001 yılında ''Kerem Misali'' ve 2007'de ''Öyle Sever Gibi Bakma Bana Alışılmış Değilim'' isimli 2 şiir kitabı da yazdı
1992 yılında Sibel Turnagöl ile evlenen Kerem Alışılmış'ın rahmetli babasının ismini koyduğu, Sadri adından bir oğlu oldu
1997'de Turnagöl ile boşandı 2010 yılında bu yanlamasına Songül Öden ile birlikte Kerem Alışılmış, 2019 yılında başrollerde Mehmet Aslantuğ, İdil Fırat, Şemsi İnkaya'nın oynadığı Adnan Menderes'in hayatını konu olan, Ben Onu Fazla Sevdim adlı dizide Fatin Rüştü Zorlu karakterini canlandırdı *

Kerem Alışık, 5 Haziran 1960 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından ünlü oyuncu Çolpan İlhan, baba tarafından ise sinema ve tiyatro dünyasının usta ismi Sadri Alışık'ın oğludur. Gençlik yıllarında futbola ilgi duyan Kerem Alışık, daha sonra ailesinin izinden giderek tiyatro ve dizi oyunculuğuna adım atmıştır.

1995 yılında Ebru Gündeş ile başrolü paylaştığı "Fırtınalar" adlı dizide dikkatleri üzerine çeken Kerem Alışık, özellikle Aydan Şener ile birlikte rol aldığı "Ah Nalan Ah", "Kumru", "Hicran" gibi yapımlarla izleyicinin gönlünde taht kurmuştur. 2000 yılında Savaş Ay'ın yönettiği "Dansöz" filminde annesi Çolpan İlhan ile birlikte rol almıştır.

Kerem Alışık, sadece oyunculukla kalmayıp 2001'de "Kerem Misali" ve 2007'de "Öyle Sever Gibi Bakma Bana Alışılmış Değilim" isimli iki şiir kitabı da kaleme almıştır. 1992 yılında Sibel Turnagöl ile hayatını birleştiren Kerem Alışık'ın, rahmetli babasının ismini verdiği Sadri adında bir oğlu bulunmaktadır. Ancak çift 1997 yılında boşanmıştır. 2010 yılında ise Songül Öden ile evlenen Kerem Alışık, 2019 yılında Mehmet Aslantuğ, İdil Fırat, Şemsi İnkaya gibi ünlü isimlerle birlikte rol aldığı "Ben Onu Fazla Sevdim" adlı dizide Fatin Rüştü Zorlu karakterini başarıyla canlandırmıştır.

Geri