- Konu Yazar
Kenny Miller neden ayrıldı?
Bursa’da çok güzel günler geçirdiğini belirten Miller, “Ailevi sorunlar yüzünden ayrıldım. Yoksa orada mutluydum. Taraftar her zaman beni sevdi, ben de onları. Formalarımı çöpe attığım yönündeki haberleri ayrılınca öğrendim.Kenny Miller eşi kimdir?
Kenny Miller eşi kimdir?Laura O’DonnellKenny Miller / Eşi (e. 2010)
Ali Tandoğan Bursaspor’dan neden gönderildi?
Ali Tandoğan Bursaspor’dan neden gönderildi?Hürriyet’in haberine göre, Kenny Miller’ın eşine taciz ettiği için Bursaspor’dan gönderildiği öne sürülen Ali Tandoğan, bu haberelere ateş püskürdü. Bursaspor taraftarının bu tip haberlere inanmaması gerektiğini belirten tecrübeli savunma oyuncusu, “Bu haberleri çıkaran insanlar, gelip yüzüme söylesinler. konuşsun.
Bursa ne zaman düştü?
1966-67 sezonunda Türkiye 2. Ligi’nde şampiyon olan Bursaspor, 2003-04 sezonunda küme düştükten 2 sezon sonra, 2005-06 sezonunda şampiyon olup Süper Lig’e çıkmıştır. 2009-10 sezonunda Süper Lig’i lider tamamlayarak Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan 5. takım olmuştur.Bursa ne zaman 1 lige düştü?
Bursa ne zaman 1 lige düştü?1966-67 sezonunda 1. Ligde şampiyon olan Bursaspor, 2003-04 sezonunda 1. Lige düştükten 2 sezon sonra 2005-06 sezonunda 1. Ligde tekrar şampiyon olup Süper Lige çıktı.
Bursa hangi yıl şampiyon oldu?
Bursa hangi yıl şampiyon oldu?TURKCELL SÜPER LİG ŞAMPİYONU BURSASPOR – Süper Lig Haberleri TFF. Turkcell Süper Lig’de 2009-2010 sezonunun şampiyonu Bursaspor oldu.
Küme düşmek ne demek?
Küme düşmek ne demek?küme düşmek kademe, basamak düşmek falan demektir, küme düşme sonucunda takım artık bir alt kümede oynar, bazılarının zannettiği gibi küme eskiden 2. lig olan artık 1. lig diye adlandırılan küme değildir.
2010 ve 2011 şampiyonu kim oldu?
2010 ve 2011 şampiyonu kim oldu?Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe oldu. 34. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanan maçta Sivasspor’u 4-3 yenerek puanını 82’ye yükseltti ve tarihindeki 18. şampiyonluğuna ulaştı.
2009 2010 sezonunda kim şampiyon oldu?
Küme düşme nasıl oluyor?
Küme düşme nasıl oluyor?En üst seviye ligde olmadığı sürece ligi en iyi dereceyle tamamlayan takım veya takımlar bir üst lige yükselirken, en alt seviye ligde olmadığı sürece ligi en kötü dereceyle tamamlayan takım veya takımlar bir alt lige düşer.
Fenerbahçe küme düştü mü?
Fenerbahçe küme düştü mü?Lig tarihinin 17 kezle en çok şampiyon olan takımı Fenerbahçe, 1980-81 sezonunda küme düşmekten gol averajıyla kurtuldu. Rizespor’un 29 puanla ligden düştüğü sezonda, Fenerbahçe; Altay, Adana Demirspor ve Boluspor ile birlikte aynı puanı toplayarak, gol averajıyla ligde kaldı.
2010 ve 2011 şampiyonu Trabzonspor mu?
“Mutlu haftalar Trabzonspor ailesi” yazılı paylaşımda, Süper Lig şampiyonluğu kupalı görsel paylaşıldı. Öte yandan görselde, Trabzonspor’un şampiyon olduğu yıllar yazılırken, 2010-2011 sezonu da şampiyon olunan yıllar içinde yazıldı.2010 ve 2011 şampiyonluk olayı nedir?
2010 ve 2011 şampiyonluk olayı nedir?Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe oldu. 34. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanan maçta Sivasspor’u 4-3 yenerek puanını 82’ye yükseltti ve tarihindeki 18. şampiyonluğuna ulaştı. Fenerbahçe en son 2006-2007 sezonunu şampiyon olarak tamamlamıştı.