AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kendi dogum gunum icin ne yazabilirim?

Editör

Yeni Üye

Kendi doğum günüm için ne yazabilirim?​

en özel gün Hayatımın. Doğum günün kutlu olsun!…Kendim İçin Harika Doğum Günü Dilekleri
- Yaşasın!
- Bugün, hayatıma bir yıl daha eklediği için Tanrı’ya şükretmek istiyorum.
- Yüzüme bir gülümseme yerleştireceğim ve bugün doğum günüm olduğu için hayatın zorluklarının beni üzmesine izin vermeyeceğim.

Bana güzel bir doğum günü mesajı söyler misin?​

Bana güzel bir doğum günü mesajı söyler misin?
Doğum günün kutlu olsun. Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni yaşın kutlu olsun canım arkadaşım. Acı ve hüzün yıldızlar kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın, umutların gerçek, mutlulukların sonsuz, doğum günün kutlu olsun…

Doğum günü fotoğrafının altına ne yazılır?​

Doğum günü fotoğrafının altına ne yazılır?
Yeni doğum günü mesajları örnekleri şöyle; Gönüllerimizde hiç yerin eksik olmazken yanımızda olman ne de güzel iyi ki doğmuşsun. Doğum günün kutlu olsun canım… 365 günlük bir öykü daha başlıyor, her güne bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır. Mutluluk de adına, nice güzel öyküler senin olsun, nice yıllara…

Bugün benim doğum günüm nasıl yazılır?​

Birçok örnekte görülen “doğumgünü” gibi yazımlar ise imla hatasıdır. Türk Dil Kurumu’na göre kelimenin doğru yazımı “doğum günü”dür.

Doğum günü çocuğuna ne yazılır?​

Doğum günü çocuğuna ne yazılır?
‘Biricik meleğim; sen doğduğun o muhteşem gün bulutları aşarak adeta bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatımıza. Sen bizim evimizin neşesi, huzurusun. Yeni yaşında mutlulukların en güzelini her daim yaşamanı dilerim. Doğum günün kutlu olsun ay parçam.

Ne güzel doğum günü mesajları?​

Ne güzel doğum günü mesajları?
Eğlenceli ve Komik Doğum Günü Mesajları
- Şu dünyada bir tek sen eksikmiş gibi doğmuşsun, gerçi eksikmişsin ki doğmuşsun.
- Pastan süslü, mumun alevli, doğum günün kutlu olsun arkadaşım.
- Bugün mutlu olursun, tüm dertlerini unutursun.
- Bir seni bir de boş geçen dersleri sevdim.
- Yaşanmışlıklar güzeldir, geçmişte kalsa da.
Doğum günü olan bir kıza ne yazılır?​
Doğum günün kutlu olsun sevgilim. Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir… Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor.

Doğum günü kartına ne yazılır kısa?​

Doğum günü kartına ne yazılır kısa?
İyiki doğdun… Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Başarılar seninle olsun, Doğum Günün Kutlu olsun. Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Mutlu ve neşeli olman dileğiyle…

Doğum günüm de nasıl yazılır?​

Doğum günüm de nasıl yazılır?
Bu kelime genellikle Doğumgünü şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Doğum günü şeklinde olmalıdır.

Babamın 40 doğum günü nasıl yazılır?​

Doğum günü isimdir. TDK’da kelimenin doğru yazımı “doğum günü” şeklinde ayrı yazılır.

Doğum günü zarfına ne yazılır?​

Doğum günü zarfına ne yazılır?
Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun. Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.
Doğum günün kutlu olsun! 7. Doğum günün kutlu olsun….Kendim İçin Harika Doğum Günü Dilekleri
- Yaşasın!
- Yüzüme bir gülümseme yerleştireceğim ve bugün doğum günüm olduğu için hayatın zorluklarının beni üzmesine izin vermeyeceğim.

Kuzenimin doğum günü ne yazabilirim?​

Kuzenimin doğum günü ne yazabilirim?
Doğum gününü kutlarım canım kuzenim, nice yaşlara.
- Aramızdaki mesafeler tatlı kuzenimle bize engel olamaz, iyi ki doğdun…
- İyi ki doğdun benim tatlı kuzenim dur bakayım bugün doğum günün senin.
- Sürpriz dolu mesajlar telefonunuza iletildi!
- Güzel bir doğum günü partisi vermiş olduğunu hayal ederek doğum gününü kutlarım.

Doğum günü kağıdına ne yazılır?​

Arkadaşının doğum gününe ne yazılır?​

Arkadaşının doğum gününe ne yazılır?
Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun. Zaman gelir yollarına kar yağar, etrafını hüzün bulutları sararsa, ne zaman bir arkadaşa ihtiyaç duyarsan arkadaş olabildiğim kadar buradayım. Doğum günün kutlu olsun dostum…

Kuzen diye kime denir?​

Kuzen diye kime denir?
Kuzen veya böle, bir kimsenin ebeveynlerinin kardeşlerinin evlatlarından her biri. Kız kuzenler için kullanılan kuzin sözcüğü günümüzde yavaş yavaş kullanımdan kalkmaktadır. Bir kimsenin teyze, hala, amca ve dayı çocukları o kimsenin kuzenleridir.

Tabii ki, doğum günü kutlamaları için güzel ve anlamlı mesajlar yazmak çok özel ve önemlidir. İşte doğum günü mesajları için bazı öneriler:

1. Kendi İçin Harika Doğum Günü Dilekleri:
- Yaşasın!

2. Doğum Günü Mesajı:
"Doğum günün kutlu olsun. Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni yaşın kutlu olsun canım arkadaşım. Acı ve hüzün yıldızlar kadar uzak, mutluluk gözbebeğin kadar yakın, umutların gerçek, mutlulukların sonsuz, doğum günün kutlu olsun."

3. Doğum Günü Fotoğrafı Altına Yazılacaklar:
"Yeni doğum günü mesajlarından birkaç örnek: Gönüllerimizde hiç yerin eksik olmazken yanımızda olman ne de güzel. İyi ki doğmuşsun. Doğum günün kutlu olsun canım… 365 günlük bir öykü daha başlıyor, her güne bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır. Mutluluk de adına, nice güzel öyküler senin olsun, nice yıllara…"

4. Güzel Doğum Günü Mesajları:
"Eğlenceli ve Komik Doğum Günü Mesajları:
- Şu dünyada bir tek sen eksikmiş gibi doğmuşsun, gerçi eksikmişsin ki doğmuşsun.
- Pastan süslü, mumun alevli, doğum günün kutlu olsun arkadaşım.
- Bugün mutlu olursun, tüm dertlerini unutursun.
- Bir seni bir de boş geçen dersleri sevdim.
- Yaşanmışlıklar güzeldir, geçmişte kalsa da."

5. Kuzenin Doğum Günü İçin Mesaj:
"Doğum gününü kutlarım canım kuzenim, nice yaşlara. Aramızdaki mesafeler tatlı kuzenimle bize engel olamaz, iyi ki doğdun… İyi ki doğdun benim tatlı kuzenim, dur bakayım bugün doğum günün senin. Sürpriz dolu mesajlar telefonuna iletildi! Güzel bir doğum günü partisi vermiş olduğunu hayal ederek doğum gününü kutlarım."

Doğum günü kutlamaları için sevdiklerinize hislerinizi en güzel şekilde ifade etmek için bu önerileri düşünebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. Doğum gününüz kutlu olsun! 🎉🎂🥳

Geri