AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kenan Memisoglu kimdir?

Editör

Yeni Üye

Kenan Memişoğlu kimdir?​

Kemal Memişoğlu aslen Rizeli olup, 1966 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni 1990 yılında bitirdi. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden 1995 yılında Genel Cerrahi Uzmanlığını aldı.

Prof Dr Kemal Memisoglu kimdir?​

Kemal Memişoğlu’nun özgeçmişi. 1966 yılında Trabzon’da doğdu. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1983-1984 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu’ndan yabancı dil eğitimini aldı.1991 yılında İstanbul’da meslek hayatına başladı.

Dr Anıl Esen Kimdir?​

Dr Anıl Esen Kimdir?
İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne yeni atanan isim belli oldu. Genel Sekreterliğe Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekim yardımcısı Op. Dr. Anıl Esen getirildi.

Erdoğan Karabayır kimdir?​

Erdoğan Karabayır kimdir?
Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Çamkiriş Mahallesinden Erdoğan Karabayır İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanlığına Atandı. Şalpazarı Gündem Olarak Hemşerimiz Erdoğan Karabayırʹa Yeni Görevinde Başarılar Dileriz Erdoğan KARABAYIR KİMDİR 1978 yılında Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde doğdu.

Istanbul il sağlık müdürü Memişoğlu nereli?​

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu aslen Rizeli olup, 1966 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni 1990 yılında bitirdi.

Prof Dr Kemal Memişoğlu kaç çocuğu var?​

Dr. Memişoğlu’nun ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış çok sayıda bilimsel yayını bulunmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kemal Memisoglu kac cocugu var?​

Kemal Memisoglu kac cocugu var?
Prof. Dr. Memişoğlu’nun ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış çok sayıda bilimsel yayını bulunmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hasan Basri Velioğlu kimdir?​

Hasan Basri Velioğlu kimdir?
HASAN BASRİ VELİOĞLU KİMDİR? 1963 yılında Rize Fındıklı’da doğdu. İlkokulu Fındıklı’da, orta öğrenimini İstanbul’da, yüksek öğrenimini Bursa Uludağ Üniversitesi’nde tamamladı. 1996 yılında itibaren Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Göz Hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı.

Süleyman Mertoğlu kimdir?​

Dr. Süleyman Mertoğlu – Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı – İzmir İl Sağlık Müdürlüğü | LinkedIn.

Izmir il sağlık müdürü nereli?​

1979 yılında Adıyaman’ da doğdu. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2003 yılında mezun oldu. 2010 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Genel Cerrahi branşında uzmanlık ihtisas eğitimini tamamladı.

Dr Abdulvahit Sözüer kimdir?​

Dr Abdulvahit Sözüer kimdir?
Dr. Abdulvahit SÖZÜER 2011 yılından itibaren İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcılığı, ardından Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticiliği ve 663 sayılı KHK ile kurulan İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanlığı’nı yaptı.

Istanbul il sağlık müdürü nereli?​

Istanbul il sağlık müdürü nereli?

Istanbul il Sağlık Müdürü Özel Kalemi kimdir?​

Hakan Bakırcı – İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı – Özel Kalem – T.C. Sağlık Bakanlığı | LinkedIn.

Kemal Memişoğlu hangi hastanede?​

Kemal Memişoğlu, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fuaye Alanı ve Kreş Açılışına Katıldı

Memişoğlu kaç yaşında?​

Memişoğlu kaç yaşında?
Prof. Dr. Kemal Memişoğlu aslen Rizeli olup, 1966 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni 1990 yılında bitirdi.

Kenan Memişoğlu hakkında verilen bilgilerde bazı hatalar bulunmaktadır. Gerçekte "Kenan Memişoğlu" değil, "Kemal Memişoğlu" adında bir profesör doktor söz konusudur. Kemal Memişoğlu, aslen Rizeli olup 1966 doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş ve Genel Cerrahi Uzmanlığı yapmıştır.

Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun 3 çocuğu olduğu belirtilmektedir. Ayrıca İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmaktadır. Kemal Memişoğlu'nun bilimsel yayınları bulunmaktadır ve kariyerinde önemli görevler üstlenmiştir. Trabzonlu olarak doğmuş olmasına rağmen Rizeli olduğu belirtilmiştir.

Konuyla ilgili verdiğiniz diğer isimler olan Dr. Anıl Esen, Erdoğan Karabayır, Hasan Basri Velioğlu, Süleyman Mertoğlu ve Dr. Abdulvahit Sözüer hakkında da kısa bilgiler verilmiştir.

Eğer daha fazla bilgi veya düzeltme yapılmasını isterseniz ben buradayım!

Geri