- Konu Yazar
Kenan İmirzalıoğlu, Türk oyuncu ve yapımcıdır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. İmirzalıoğlu, 1974 yılında Ankara’da doğdu. Oyunculuk kariyerine 1998 yılında başladı. Başarılı performansıyla dikkat çeken İmirzalıoğlu, birçok dizi ve filmde rol aldı. Türkiye’nin en tanınan ve sevilen oyuncularından biri olan İmirzalıoğlu, Nereden Mezun? sorusuna İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi yanıtını veriyor. İmirzalıoğlu’nun mezun olduğu üniversite, işletme alanında eğitim aldığı ve mezuniyet derecesi ile ilgili bilgi veren birçok kaynakta yer alıyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun başarılı oyunculuk kariyeri, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu kimliğiyle de öne çıkıyor.
İçindekiler
Kenan İmirzalıoğlu Nereden Mezun?
Kenan İmirzalıoğlu, Türk oyuncu ve yapımcıdır. Peki, Kenan İmirzalıoğlu nereden mezun oldu? Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimini başarıyla tamamlayan İmirzalıoğlu, oyunculuk kariyerine adım atmıştır.
Kenan İmirzalıoğlu Hangi Üniversiteden Mezun Oldu?
Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biridir ve İstanbul’da bulunmaktadır. İmirzalıoğlu, İşletme Bölümü’nden mezun olarak üniversite eğitimini tamamlamıştır.
Kenan İmirzalıoğlu Hangi Bölümden Mezun Oldu?
Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. İmirzalıoğlu, işletme alanında eğitim alarak mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu’nun Eğitim Aldığı Üniversite Hangisidir?
Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi’nde eğitim almıştır. Marmara Üniversitesi, İstanbul’da bulunan ve saygın bir üniversitedir. İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi’nde İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu’nun Üniversite Eğitimi Nerede Gerçekleşti?
Kenan İmirzalıoğlu’nun üniversite eğitimi, Marmara Üniversitesi’nde gerçekleşmiştir. Marmara Üniversitesi, İstanbul’da bulunan bir üniversitedir. İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu Hangi Bölümü Bitirdi?
Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü bitirmiştir. İmirzalıoğlu, işletme alanında eğitim alarak üniversite eğitimini tamamlamıştır.
Kenan İmirzalıoğlu’nun Üniversite Eğitimi Hakkında Bilgi Verir misiniz?
Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. İmirzalıoğlu’nun üniversite eğitimi, İstanbul’da bulunan Marmara Üniversitesi’nde gerçekleşmiştir. İşletme alanında eğitim alarak mezun olan İmirzalıoğlu, oyunculuk kariyerine başlamıştır.
Kenan İmirzalıoğlu Hangi Üniversitede Okudu?
Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi’nde okumuştur. Marmara Üniversitesi, İstanbul’da bulunan bir üniversitedir. İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu’nun Lisans Eğitimi Nerede Gerçekleşti?
Kenan İmirzalıoğlu’nun lisans eğitimi, Marmara Üniversitesi’nde gerçekleşmiştir. Marmara Üniversitesi, İstanbul’da bulunan bir üniversitedir. İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu İşletme Bölümü Mezunu mu?
Evet, Kenan İmirzalıoğlu işletme bölümü mezunudur. Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden başarıyla mezun olan İmirzalıoğlu, oyunculuk kariyerine adım atmıştır.
Kenan İmirzalıoğlu Hangi Bölümü Okudu?
Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü okumuştur. İmirzalıoğlu, işletme alanında eğitim almış ve mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu İşletme Bölümü Hangi Üniversitede Okudu?
Kenan İmirzalıoğlu, İşletme Bölümü’nü Marmara Üniversitesi’nde okumuştur. Marmara Üniversitesi, İstanbul’da bulunan bir üniversitedir. İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu Hangi Üniversiteden Mezun Oldu?
Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biridir. İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu Hangi Üniversiteyi Bitirdi?
Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi’ni bitirmiştir. Marmara Üniversitesi, İstanbul’da bulunan bir üniversitedir. İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu’nun Üniversite Eğitimi Hakkında Bilgi Verir misiniz?
Kenan İmirzalıoğlu’nun üniversite eğitimi, Marmara Üniversitesi’nde gerçekleşmiştir. Marmara Üniversitesi, İstanbul’da bulunan bir üniversitedir. İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu Hangi Bölümü Okudu?
Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü okumuştur. İmirzalıoğlu, işletme alanında eğitim almış ve mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu İşletme Bölümü Mezunu mu?
Evet, Kenan İmirzalıoğlu işletme bölümü mezunudur. Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden başarıyla mezun olan İmirzalıoğlu, oyunculuk kariyerine adım atmıştır.
Kenan İmirzalıoğlu Hangi Bölümü Bitirdi?
Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü bitirmiştir. İmirzalıoğlu, işletme alanında eğitim alarak üniversite eğitimini tamamlamıştır.
Kenan İmirzalıoğlu Hangi Üniversitede Okudu?
Kenan İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi’nde okumuştur. Marmara Üniversitesi, İstanbul’da bulunan bir üniversitedir. İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu’nun Lisans Eğitimi Nerede Gerçekleşti?
Kenan İmirzalıoğlu’nun lisans eğitimi, Marmara Üniversitesi’nde gerçekleşmiştir. Marmara Üniversitesi, İstanbul’da bulunan bir üniversitedir. İmirzalıoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.
Kenan İmirzalıoğlu Nereden Mezun?
Kenan İmirzalıoğlu 1974 yılında Ankara’da doğdu. |
Kenan İmirzalıoğlu İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. |
Kenan İmirzalıoğlu oyunculuk kariyerine 1998 yılında başladı. |
Kenan İmirzalıoğlu “Delibal” filmiyle 2015 yılında yönetmenlik deneyimi yaşadı. |
Kenan İmirzalıoğlu “Ezel” dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı. |
Kenan İmirzalıoğlu “Karadayı” dizisinde başrol oynadı.
Kenan İmirzalıoğlu “Can Feda” filmiyle askerlik konulu bir yapımda yer aldı.
Kenan İmirzalıoğlu birçok ödül kazanan başarılı bir oyuncudur.
Kenan İmirzalıoğlu “Cingöz Recai” filminde başrol karakteri canlandırdı.
Kenan İmirzalıoğlu “Sultan” dizisinde Osmanlı padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandırdı.