AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kemikli Etlerden Gurme Burger

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Kemikli Etlerden Gurme Burger Tanımı İçin Gereçler
Kemikli dana eti(miktar belirtmiyorum elinizde ne kadar varsa)
400 gram mantar
1 büyük kuru soğan
Tereyağı, tuz, karabiber, kimyon, kırmızı toz biber
Cheddar peyniri
Sos ve garnitür
Patates
Ranch sos
Barbekü sos
Ketçap mayonez
Minik doğranmış kornişon

Kemikli Etlerden Gurme Burger Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Kemikli etleri genişçe bir tencereye alıp güzelce haşlıyoruz.
Haşlanan etleri bir fırın tepsisine alıp üzerini yağlı kağıt ve alüminyum folyo ile kaplıyoruz.
180 derece ısınmış fırında 1 saate yakın bu halde tutuyoruz.
Etlerimizi kemiklerinden ayırıp didikliyoruz.
Mantar ve soğanları tereyağında soteleyip karamelize hale getiriyoruz.
Baharatları ekleyip hamburger ekmeğinin altına etleri koyun.
Üzerine karamelize mantarı ,onun üzerinede peynir ve sosları ekleyip afiyetle tüketiyoruz.
 
Geri
Üst