AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kemerli Buruna Kontür Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Kemerli buruna kontür nasıl yapılır? Kemerli buruna kontür yapmak için öncelikle doğru ürünleri seçmek önemlidir. Kontür yapmak için mat bir bronzer ve aydınlatıcı kullanabilirsiniz. İlk adım olarak, bronzerı kemerli burun bölgenize uygulayın ve burnunuzun iki yanına hafifçe gölgeleyin. Daha sonra aydınlatıcıyı burun sırtınıza ve burnunuzun ucuna uygulayarak yüzünüzdeki kemeri vurgulayabilirsiniz. Kontürü doğal görünmesi için iyice dağıtın. Son olarak, kontürü sabitlemek için bir pudra kullanabilirsiniz. Bu adımları takip ederek kemerli buruna kontür nasıl yapılır? sorusunun cevabını bulabilirsiniz.
İçindekiler

Kemerli Buruna Kontür Nasıl Yapılır?​

Kemerli buruna kontür yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Burun kontürü için uygun renkte bir kapatıcı veya fondöten seçin. Genellikle doğal bir görünüm için bir veya iki ton daha koyu bir ürün tercih edilir.
2. Adım: Burun kontürü yapmak için bir kontür fırçası veya ince bir makyaj fırçası kullanın. Fırçayı ürüne batırın ve fazla ürünü hafifçe sallayın.
3. Adım: Burun köprüsünün her iki yanına kontür ürününü uygulayın. Burun köprüsünün başlangıcından başlayarak, kontür ürününü hafifçe çizgiler halinde uygulayın. Daha sonra ürünü parmaklarınızla veya bir makyaj süngeriyle iyice karıştırın.
4. Adım: Burun ucunu kontürlemek için aynı kontür ürününü kullanın. Burun ucuna hafifçe ürünü uygulayın ve parmaklarınızla veya makyaj süngeriyle iyice karıştırın.
5. Adım: Burun kontürünü sabitlemek için bir transparan pudra kullanabilirsiniz. Pudrayı hafifçe bir pudra fırçasıyla uygulayın ve fazla pudrayı silkeleyin.
6. Adım: Son olarak, burun kontürünü doğal bir görünüm elde etmek için hafifçe bir allık veya aydınlatıcı ile tamamlayabilirsiniz.
Bu adımları takip ederek, kemerli buruna kontür uygulayabilir ve istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Unutmayın, pratik yaparak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kemerli Buruna Kontür Nasıl Yapılır?​

Kemerli Buruna Kontür Nasıl Yapılır?
Kontür yapmak için koyu renkte bir krem veya pudra kullanabilirsiniz.
Kontür yaparken yüz hatlarınızı belirginleştirmek için bir fırça kullanabilirsiniz.
Kontür yaparken gölgelendirme tekniğini kullanabilirsiniz.
Kontür yaparken yüz hatlarınızı daha belirgin hale getirmek için aydınlatıcı kullanabilirsiniz.
Kontür yaparken doğal bir görünüm elde etmek için renkleri iyice karıştırın.

Kemerli buruna kontür yapmak için koyu renkte bir krem veya pudra kullanabilirsiniz.
Kontür yaparken yüz hatlarınızı belirginleştirmek için bir fırça kullanabilirsiniz.
Kontür yaparken gölgelendirme tekniğini kullanabilirsiniz.
Kontür yaparken yüz hatlarınızı daha belirgin hale getirmek için aydınlatıcı kullanabilirsiniz.
Kontür yaparken doğal bir görünüm elde etmek için renkleri iyice karıştırın.

Geri