AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Keltos babana kos sarkisini kim soyluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Keltoş babana koş şarkısını kim söylüyor?​

Norm Ender – Keltoş Babana Koş (1 SAATLİK VERSİYON) – YouTube.

Normender kim?​

Norm Ender veya gerçek adıyla Ender Eroğlu (25 Mart 1985, İzmir), Türk rapçi, müzisyen ve söz yazarıdır.

Mekanın sahibi kim söylüyor?​

Mekanın sahibi kim söylüyor?
Norm Ender veya doğum adıyla Ender Eroğlu, 25 Mart 1985 İzmir doğumlu Türk rapçi ve söz yazarıdır. 10 yaşında Cartel müzik grubu sayesinde rap müzik ile tanışan Ender, sürekli olarak kavga içerisinde geçen eğitim hayatı nedeniyle lisede eğitimine son verdi.1999 yılında Erman Altınoğlu ile birlikte Norm grubunu kurdu.

Norm Ender yeni şarkı ne zaman çıkacak?​

Norm Ender’in yeni şarkısı Sus Artık 25 Mart’ta çıkacak.

Norm Ender kimdir ailesi?​

Norm Ender, 25 Mart 1985 tarihinde İzmir Bornova’da dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Ender Eroğlu’dur. 10’lu yaşlarda Cartel müzik grubu sayesinde rap müziği ile tanışan Norm Ender, sürekli olarak kavga içerisinde geçen eğitim hayatı nedeniyle lise eğitimine son verdi.

Norm Ender hangi takımı tutuyor?​

Norm Ender hangi takımı tutuyor?
Norm Ender ve Ben Fero’nun tuttuğu takımların da yeşil sahada büyük rekabet yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü rapçi Ben Fero İzmir’in efsane takımlarından olan Göztepe’ye gönül veriyor. Norm Ender ise Göztepe’nin ezeli rakibi, edebi dostu Karşıyaka taraftarı… Ben Fero Göztepe maçlarını hiç kaçırmadan izliyor.
Mekanın sahibi sözler kime?​
İşte ‘Mekanın Sahibi’ şarkısında yapılan diss(gönderme)-ler. Norm Ender, Mekanın Sahibi şarkısının ilk kısmında, Trap müziği ile tanınan son dönemin popüler şarkıcısı Ben Fero’ya göndermede bulunuyor. Norm Ender, bu sözlerle Ben Fero’nun şarkı sözlerine göndermede bulunuyor.
Mekanın sahibi şarkısı çalıntı mı?​
Ünlü rapçi Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” isimli şarkısı müzik listelerini sallamıştı. Reklam filmi müziği de olan şarkıdaki melodinin, Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway tarafından seslendirilen “Work My Move” adlı parçadaki benzerliği dikkat çekti.

Norm Ender kaç yaşında oldu?​

Norm Ender kaç yaşında oldu?
37 yaşında (25 Mart 1985)Norm Ender / Yaş

Norm Erman kaç yaşında?​

Norm Ender lakabıyla bilinen Ender Eroğlu 25 Mart 1985 yılında İzmir Bornova’da dünyaya gelmiş Türk rap müzisyenidir.

Norm Erdem Kimdir?​

Norm Ender burcu ne?​

Norm Ender burcu ne?
Rekabetten asla çekinmeyen Norm Ender, müzik çalışmalarını ve başarılarını, rakiplerininkiyle zaman zaman kıyaslar. Bu hırslı ve öfkeli kişiliğinin sebebinin altında Koç burcu olmasının motivasyonu yatar.

Pozitiften Elif Cemal ne demek?​

Eylül 2002 itibariyle Pozitif bünyesinde çalışma hayatına devam eden Elif Cemal, ülkemizde pek çok önemli konser ve etkinlikleri düzenleyen organizasyon şirketinin yöneticisidir. Aynı zamanda Cumhuriyet, T24 gibi medya kuruluşlarının önemli yazarlarından olan Hasan Cemal’in de kızıdır.

Lolo kime diss?​

‘Mekanın Sahibi’ ile günümüz rapçilerini, özellikle Ezhel ve Ben Fero’yu hedef alan bir diss yaptı. Ezhel kendisine bir gecede hazırladığı ‘Lolo’ şarkısıyla cevap verdi.

Norm Ender neden psikolojik tedavi gördü?​

Norm Ender neden psikolojik tedavi gördü?
Çocukluk dönemini semt ve okul degistirmekle geçirdi ve bu yüzden kalici bir dostluk olusturamadi ve sürekli kavgayla geçen bir okul döneminin ardindan lise bir de okul hayatina son verildi.Bu dönemde yasadigi sorunlar nedeniyle 2 yil psikolojik destek aldi.Sorunlarini hep biriktirmis ve çok erken bitmis bir hayatla …

Keltoş babana koş şarkısını Kim Söylüyor?

Keltoş Babana Koş şarkısını Norm Ender seslendirmektedir. Norm Ender, gerçek adı Ender Eroğlu olan Türk rapçi, müzisyen ve söz yazarıdır. 25 Mart 1985 tarihinde İzmir'de doğan Norm Ender, rap müzikle 10 yaşında Cartel müzik grubu sayesinde tanışmış ve müzik kariyerine bu alanda devam etmiştir.

Norm Ender kimdir?

Norm Ender, Türk rap müziğinin önemli isimlerinden biridir. Gerçek adı Ender Eroğlu olan sanatçı, 25 Mart 1985 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Cartel müzik grubu ile rap müziğe adım atan Norm Ender, başarılı kariyeri ve çeşitli şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Mekanın sahibi kim söylüyor?

"Mekanın Sahibi" şarkısını Norm Ender seslendiriyor. Bu şarkıda Trap müziği ile tanınan Ben Fero'ya yönelik diss içerikli sözler bulunmaktadır. Norm Ender, şarkıda Ben Fero'ya göndermelerde bulunarak dikkat çekmiştir.

Norm Ender yeni şarkı ne zaman çıkacak?

Norm Ender'in yeni şarkısı "Sus Artık" 25 Mart'ta piyasaya çıkacak. Hayranları tarafından merakla beklenen bu şarkı, sanatçının müzik kariyerinde yeni bir dönemi başlatacak gibi görünmektedir.

Norm Ender hangi takımı tutuyor?

Norm Ender, Göztepe'nin ezeli rakibi Karşıyaka takımını tutmaktadır. Diğer ünlü rapçi Ben Fero ise İzmir'in efsanevi takımlarından Göztepe'yi desteklemektedir. Bu durum, yeşil sahalarda büyük bir rekabetin olduğunu göstermektedir.

Norm Ender kaç yaşında oldu?

Norm Ender, 25 Mart 1985 doğumlu olduğundan dolayı şu an 37 yaşındadır. Türk rap müziğinde önemli bir yere sahip olan Norm Ender, uzun yıllardır müzik dünyasında aktif olarak yer almaktadır.

Norm Ender neden psikolojik tedavi gördü?

Norm Ender, çocukluk döneminde okul değişiklikleri ve sürekli kavgaların içinde geçen bir eğitim hayatı yaşamıştır. Bu durum, Norm Ender'in kalıcı bir dostluk kuramamasına ve çeşitli sorunlarla karşılaşmasına neden olmuştur. Bu sorunlarla başa çıkmak adına psikolojik destek almış ve zorlu dönemlerinde kendisine destek olmuştur.

Geri