AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kehanetleri İslamda

haberci

Yeni Üye
2019 Kehanetleri İslamda
2019 Kehanetleri
2019 kehaneti ve gercekciliği
Artan seller
Şiddeti ve yıkıcılığı artan sismik hareketler
Patlamaya hazır super volkanlar
Değişen iklim ve zayıflayan manyetosfer
Bunlar kehanet değil, gezegenimizin gercekleri Sıradışı olan şey ise hepsinin ust uste gelmiş olması ve domino etkisiyle dunya genelinde cok buyuk yokoluşa sebep olabilecekleri Artan nufusla zaten cok hassas dengeler uzerinde olan gezegenimizin dengesi her an bozulmak uzere 2019 yılında ceyrek milyar insan sadece doğal afetler nedeniyle hayatını kaybetti
Yaklaşık iki haftadır 2019 hakkındaki teorileri; gerek kitaplardan, gerek internetten bulduğum kaynaklardan okuyarak gecirdim History ve Discovery Channel'ın konu ile ilgili belgesellerini indirip izledim ve 2019'nin dunyamız icin farklı bir yıl olacağını duşunmeye başladım Ben her okuduğu felaket senaryosunu ciddiye alan biri değilim, aksine şu ana kadar hepsine gulup gecmişimdir 2000 yılı icin de benzer soylentiler cıktığında hic araştırma gereği bile duymamıştım Aslında bu kehanetin, sandığınızın aksine basit bir kehanet olmadığını, bilimin de desteklediği bir dongu olduğunu gordum
Dongu diyorum cunku Maya'lar evrendeki herşeyi dongu uzerine kurmuşlar Yaptıkları bilinen ilk takvim doğum ile ilgili ve bunu 260 gun saymışlar Daha sonra tarımla uğraşmaya başladıklarında hava tahminleri icin guneş ve gezegenlerin hareketlerini izlemişler ve halen kullandığımız gregoryen takvimi ile neredeyse birebir ortuşen hatta daha doğru olan yıl dongulerini hazırlamışlardır Guneş yılı takriben 3652422 gundur, gregoryen takvimde bu 3652425 olarak esas alınırken, Maya'ların yıl dongusu 3652420 gun saniyedir Hatta Yılmaz Aydın'a gore manyetik kutupların yer değiştirmiş olduğunu bile bilmişlerdir Dahası, her 25626 yılda bir oluşan galaktik dizilimin onemini bildikleri Chichen Itza tapınağının yanında oynadıkları top oyunundan anlaşılmaktadır
Maya'lar aslında takvimlerini kendi hazırlamamış, efsaneye gore Kukulkan (tuylu yılan) diye bıyıklı beyaz birinden yardım almışlardır Butun Amerika kıtasında farklı isimlerde anılan bu kişi (Azteklerde Quetzalcoatl, İnkalarda Virakocha) Maya'lara astronomi bilgilerini, tarımı ve ilac yapmayı oğretmişti Daha sonra geri doneceğini soyleyip ayrılmış ve bir daha gelmemişti Benzer hikayeler Quetzalcoatl ve Virakocha icin de gecerlidir Daha sonra bu kişiyi Tanrı olarak betimlemişler Mayalar'la ilgili bir başka gizemi de Maya kazılarında keşfedilen kristal kafatasları ve Yucatan'da keşfedilmiş, dunyada pek rastlanmayan anormal kafatasları oluşturmaktadır 21 Aralık 2019 tarihi sadece Maya kulturunde değil başka eski medeniyetlerde de onemli bir gun olduğunu, Mısır'daki piramitlerin 21 Aralık 2019'deki galaksi dizilimini işaret ettiğini ve bu tarihin Aztek kulturunde de yeni bir cağı başlattığı bilinmektedir
Astrolojide bu kadar gelişmiş olan Maya uygarlığının bir de buyuk sayımdenilen bir dongusu (b'aktun) vardır Bu da bizim hesabımıza gore 5125 yıldır

Geri