Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kedi yatagina nasil alistirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Kedi yatağına nasıl alıştırılır?​

Kedi Yatağına Nasıl Alıştırılır? Yumuşacık yatak yaptık ona yatmıyor nasıl alıştırırım. Siz mi yaptınız gerçekten helal olsun ellerinize sağlık çok güzel olmuş:) ama alıştırmak çok zor, ben yapamadım: ( bir sürü yatak denedim alışmadı: ( sonra ben de yatakları elezığa barınağa gönderdim eğer kediniz yatmazsa bunu da gönderelim 🙂

Yatmayı çok seviyor kediler?​

Biz de kalorifere asılan yatak yaptık, ilk birkaç gün tınlamadılar. Sonra kendi kendilerine girip yatmaya başladılar. Karanlık ortamda veya sıcak yerlerde yatmayı daha çok seviyor kediler. Bu tip alanlara yerleştirebilirsiniz yatağı. Üzerine de sevdiği bir oyuncak varsa koyun isterseniz. Gerisi, akışına bırakmak 😉

Kedinizin yatağına Kedi otu serpiştiriyor?​

Kedinizin yatağına Kedi otu serpiştiriyor?
Kedinizin yatağına kedi otu serpiştirebilirsiniz.Ben denedim oldu.Bizde de 2 yavru kedi var onlar bayılıyor.Kedi otları kuru olarak da satılıyor alabilirsiniz. Kendi isterse yatacaktir istemeyince ne yaparsaniz yapin kendi nerde isterse orada uyur

Merhaba Kedim hiç yatağında yatmıyor?​

Merhaba Kedim hiç yatağında yatmıyor?
Merhaba kedim hiç yatağında yatmıyor. Üzeri açık minder tarzında yatağı var. Aldığım günden beri hiç yatmıyor sürekli koltukların altında veya kapınun eşiğindeki uyumayı tercih ediyor. Sizce üzeri kapalı yatak mı almayalıyım?

Sağlıklı bir kedi canlıdır, oyuncudur?​

Sağlıklı bir kedi canlıdır, oyuncudur, iştahı iyidir, düzenli kaka yapar, günde 2-3 kez idrar yapar, tüyleri gür ve parlaktır. Hasta kedi ise tam tersine durgun, iştahsız, ilgisiz, tüyleri donuk ve cansız olup bol miktarda dökülür, tuvalete çıkması seyrek ve idrarı yoğundur.

. . Hasta kedi nasıl bakılmalı?​

Hasta kedi ise tam tersine durgun, iştahsız, ilgisiz, tüyleri donuk ve cansız olup bol miktarda dökülür, tuvalete çıkması seyrek ve idrarı yoğundur. İyi bakılmaları halinde yaklaşık 15 yıl yaşarlar. Başa dön YAVRU GELİŞİMİNDEKİ DÖNÜM NOKTALARI

Bir kedi yatağında yatıyor ki yatıyorlar?​

Bir kedi yatağında yatıyor ki yatıyorlar?
Ahahahaha hangi kedi yatağında yatmışki sizinki yatsın…Canları nerede isterse orada yatıyorlar…Fazla takmaya gerek yok,belki zamanla benimser,boş karton koli koy o yataktan daha çok sever eminim 🙂 bir burun ve dudak kaşıntısı allahım nedir? Bıyık 😀

Neden bazı kediler yün ya giysi yalar?​

Neden bazı kediler yün ya giysi yalar?
neden bazı kediler yün ya da giysi yalar? bu konuda iki teori var. birisi kediniz erken dönemde annesinden ayrılmış ve yeterince emememiş olabilir, yündeki lanolin kokusu ona annesini hatırlatıyordur. ya da beslenmesinde lif eksikliği vardır. kediler neden tuvalet için kum kullanırlar?

Ne Demek ki kediler neden bitki yer?​

kediler neden bitki yer? bitki yemek kedilerin yalanırken yuttukları tüylerini kusmalarına yardım ettiği için severler. ayrıca bazı bitkiler ette olmayan lif, vitamin ve mineral gibi şeyleri içerdiği için kediler bunlara ihtiyaç duyduğunda bitki yerler.

Kedinizi yatağına alıştırmak bazen zor olabilir çünkü kediler genellikle kendi tercih ettikleri yerlerde uyumayı tercih ederler. Yatağınızı kedinizin ilgi çekeceği bir bölgeye yerleştirmek önemli olabilir. Ayrıca, kedinizin yatağının üzerine sevdiği oyuncaklar veya kedi otu koymak da ilgisini çekebilir.

Kedinizin yatağına kedi otu serpmeniz bazı kedilerde işe yarayabilir çünkü kedi otu genellikle kedinin ilgisini çeker. Ayrıca, kedi otu kedilerde uykuyu da tetikleyebilir.

Kedinizin yatağında yatmaması genelde onun tercihidir. Eğer kediniz üzeri kapalı bir yatağı tercih ediyorsa deneyebilirsiniz. Kediniz rahat ettikçe yatağını seçecektir. Ancak bazı kediler daha açık alanları tercih edebilirler.

Sağlıklı bir kedi canlı, oyuncu, iştahı iyi, düzenli tuvalet yapar, tüyleri gür ve parlak olur. Hasta kediler genellikle durgun, iştahsız, ilgisiz ve tüyleri mat olabilir. Eğer kedilerinizi böyle gözlemliyorsanız bir veterinere danışmanız önemli olabilir.

Hasta kedilere iyi bakım sağlamak çok önemlidir. Durgun, iştahsız ve cansız olan bir kedi mutlaka veteriner kontrolünden geçmelidir. Kedinizin sağlığı için düzenli kontroller ve gerekli tedaviler oldukça önemlidir.

Kedilerin yün veya kumaşı yalaması genellikle lanolin gibi maddeleri almak ya da bazı besin maddelerine ulaşmaya çalışmak için olabilir. Bazı kediler ise yün yeme davranışını annelerinden ayrılma dönemine bağlayabiliriz. Kedilerin yün veya kumaş yeme davranışı genellikle bir veteriner ile görüşülerek yönetilebilir.

Kediler bazen bitki yerler çünkü bu alışkanlık onlara tüy yutmaları sırasında yardımcı olabilir ve bazı bitkilerde bulunan vitaminler ve mineraller de onlar için faydalı olabilir. Kedilerin beslenme alışkanlıkları genellikle doğaları gereği farklılık gösterebilir.

Geri