- Konu Yazar
Kazanova skinleri ne zaman geliyor?
Kazanova Dış Görünüm Seti Ne Zaman Çıkacak? Yukarıda belirtildiği gibi görünümler halihazırda küçük çaplı değişiklikler için PBE sunucularında test ediliyor. Kazanova 2.0 kostümleri 2021 yılının son yama notu 11.24 ile 8 Aralık tarihinde canlı sunuculara gelecek.Kayn kostümü ne zaman çıkacak?
Sadece bir oyun kazanarak ya da üç oyun oynayarak, Arcane Jayce, Vi, Caitlyn ve Jinx kostümlerini 8 Kasım 2021 saat 19.00’dan itibaren kazanabilirsin. Aşağıdaki Arcane görevleri, etkinlik 9 Aralık 2021 saat 23.59’da sona erene kadar her hafta açılacak.Kayn prestij kostümü ne zaman gelecek?
Kayn prestij kostümü ne zaman gelecek?Mağaza 9 Aralık 2021 günü açılacak ve İhtişamlı İçerik Yenilemesi’nin başlayacağı 15 Mart 2022’ye kadar erişilebilir olacak. Yani Prestij Puanları (2020) 15 Mart 2022’de kaybolacak. Son Şans Mağazası yalnızca Ocak 2020 ve Kasım 2021 arasında çıkan Prestij Serisi kostümleri ve özel içerikleri içerecek.
League of Legends kaç kostüm var 2021?
League of Legends kaç kostüm var 2021?Sevdikleri şampiyonun açıklanan listede bulamayan oyuncuların üzülmemelerini söyleyen Jonathan Bellis, bu sene 140’dan fazla kostüm çıkaracaklarını açıkladı. Ayrıca popüler şampiyonlar için de kostüm çıkacak: Caitlyn, Vayne, Blitzcrank. Yeni kostümler de her zaman olduğu gibi LoL RP ile satın alınabilecek.
2021 Sana özel mağaza ne zaman gelecek?
League of Legends Sana Özel Mağaza 19 Aralık 2021’de oyuna eklendi. 17 Ocak 2022 tarihinde ise son bulacak. Kartları tek tek açın ve Sana Özel Mağaza indirimlerinden yararlanın. Sana Özel Mağaza tekliflerinde, oyunda sahip olmadığınız şampiyonun kostümü çıksa bile LoL size aynı oranda LoL RP fırsatları sunuyor.Kayn neye göre Darkin?
DARKIN TIRPAN Kayn kadim bir silah taşır ve silahın içindeki darkin Rhaast’la hâkimiyet mücadelesi verir. Her oyunda taraflardan biri diğerini tüketir. Kayn menzilli rakipleri avlayarak gölge becerilerinde ustalaşırken Rhaast yakın dövüşçü rakiplerle kıran kırana mücadeleye girerek caniliğini körükler.YONE yeni kostüm kaç rp?
YONE yeni kostüm kaç rp?Yone ve Ruh Çiçeği kostümünü içeren Unutulmayan Kılıç Paketi’ni 1837 RP karşılığında alabilirsin.
Prestij Xayah ne zaman gelecek?
Prestij Xayah ne zaman gelecek?Porselen Muhafız Ezreal, Porselen Lissandra, Porselen Amumu, Porselen Lux, Porselen Lux Prestij Serisi, Porselen Kindred, Havai Fişek Sett, Havai Fişek Diana, Havai Fişek Teemo, Havai Fişek Tristana, Havai Fişek Xin Zhao ve Cesur Anka Xayah Prestij Serisi 26 Ocak 2022 tarihinde çıkıyor.
Yayınladıkları videoda gelecek olan kostümlerden bahseden Riot Bellissimoh, 2018’de 80 kostüm, 2019’da 100 kostüm barajını aştıklarını söyledi. 2020’de ise hedefleri 120 kostüm olacak.
Tüm bunlara rağmen bu sene hedefimiz olan 120 kostüme ulaşacağımızı bildirmekten mutluluk duyuyoruz.
LoL sana özel mağaza ne zaman bitecek 2022?
LoL sana özel mağaza ne zaman bitecek 2022?Ek olarak, Sana Özel Mağaza tekliflerinde sahip olmadığınız şampiyonun kostümü mevcutsa aynı oranda LoL RPindirimi de sunuluyor. Bu şekilde envanterinizde bulunmayan şampiyona da indirimli olarak sahip olabilirsiniz. Sana Özel Mağaza kampanyası kapsamındaki teklifler için son tarih 30 Mayıs 2022!