- Konu Yazar
Kazandırio uygulaması ücretli mi?
Farklı işletim sistemlerine sahip akıllı telefonlara indirilebilmesi de KazandıRio uygulamasının oldukça kapsayıcı bir hizmet sağlamasını kolaylaştırıyor. Akıllı telefon mağazalarında ücretsiz olarak sunulan mobil uygulama, böylece tüketicilerin kapak, kupon ve şifre toplama derdine de son vermeyi amaçlıyor.Pepsi şifresi hangi kapaklarda?
Başta Zula olmak üzere bunun gibi çeşitli oyunlarda fayda sağlayan bedava Pepsi şifre kodu 2022, genellikle içmek için satın alınan Pepsi kutu ya da şişelerinin kapaklarında yer almaktadır.Kazandırio ne kazandırır?
Uygulama hakkında en çok merak edilen ve en çok sorulan soru çıtır paralar. Çıtır para, cipslerin şeritlerinden çıkan şifrelere karşılık olarak veriliyor. Şifreyi girdiğiniz zaman eğer çıtır para kazanırsanız, uygulama üzerinden bunu görebiliyorsunuz. 50 krş, 1 TL, 2.5 TL gibi çıtır para ödülleri veriliyor.
KazandıRio da hediye para nasıl kullanılır?
Tek yapman gereken; uygulama üzerinden 2 farklı yöntemden dilediğini seçerek kodlarını kullanmak, hediyeleri kapmak! Paketin içinden çıkan beyaz şeritteki 10 haneli şifreyi uygulamaya okut. Şişenin kapağı altındaki 10 haneli şifreyi uygulamaya okut.
Pepsi bedava internet nasıl yapılır?
Kampanya 01.01.2021 – 30.04.2022 tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde geçerli olup, kampanyalı Pepsi Max, Pepsi Twist, Yedigün, Fruko Cool Lime, beyaz üstü siyah ve beyaz üstü yeşil KazandıRio logolu Pet 1 L ürünlerinin kapaklarındaki 10 haneli şifreyi KazandıRio uygulamasına okutan herkes, 2.5₺’ye …Pepsi şifresi kaç haneli?
Pepsi 10 Haneli Kod! Bu 10 haneli kodlar ne işe yarıyor. Ben Pepsi’yi içmek için almıyorum. Bana kod lazımdı Zula oyun için. 8 haneli kodları kabul ediyor oyun.Zula Pepsi kodu nasıl girilir 2021?
Her Pepsi Kasası’ndan 10 ZA ile 1.000 ZA arasında hediye kazanabilirsiniz. Pepsi ürünlerindeki şifreleri hesap. zulaoyun.com/profil/pepsi’ye girerek hediyenizi alabilirsiniz.
Kazandırio internet veriyor mu?
şu an uygulama kullanımını desteklemek için bir hayli hediye dağıtıyorlar. mesela şu an bütün fruko ve yedigün kapaklarının altında 250 mb’a kadar internet paketi hediyesi var ve aylık 7,5 gb’a kadar kullanılıyor.