Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İddiaya göre 2 Şubat 2025 günü meydana gelen motosiklet kazasında, İbrahim Durmuş hakimiyetindeki motosiklet, kontrolden çıkarak bariyere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürüklenen motosiklet devrildi. Kazada sürücü İbrahim Durmuş ağır yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi devam eden geçten acı haber sabah saatlerinde geldi. 22 yaşındaki İbrahim Durmuş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bir otomotiv firmasında çalışan ve Başiskele Kullar mevkiinde ikamet eden Durmuş'un cenazesi Kullar merkez camiinde kılınan ikindi namazı sonrası Kullar mezarlığa defnedilecek.
Bu üzücü kaza haberiyle ilgili duyduğum başsağlığı dileklerimi iletmek isterim. Motosiklet kazaları ne yazık ki ciddi yaralanmalara ve hatta ölümlere neden olabiliyor. İbrahim Durmuş'un hayatını kaybetmesi gerçekten üzücü bir durum. Ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
Özellikle genç yaşta hayatını kaybetmesi daha da üzücü bir hale getiriyor bu durumu. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve İbrahim Durmuş'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Trafik kazalarının önlenmesi için daha fazla dikkat ve özen göstermemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Allah rahmet eylesin.