AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kayseri ih ih Hangi film?

Editör

Yeni Üye

Kayseri ıh ıh Hangi film?​

Köyden İndim Şehire adlı filmde Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal ve Halit Akçatepe tünel kazarak Kayseri Stadı’na ulaşıyor.

S * * * * Milyoner ne zaman çekilmiştir?​

Salak Milyoner filmi, 1974 yılında vizyona giren yerli komedi türündeki filmdir. Filmde Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar gibi isimler başrolde yer alıyor. Yeşilçam’ın unutulmaz yapımlarından Salak Milyoner’in çekimleri ise İstanbul’da farklı noktalarda gerçekleştirildi. İşte, Salak Milyoner oyuncu kadrosu…

Köyden indim şehire neyi anlatıyor?​

Köyden indim şehire neyi anlatıyor?
Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatepe’nin paylaştığı filmde, köylerinde gömülü olan defineyi bulduktan sonra, altınları bozdurmak için Ankara’ya gelen dört kardeşin hikâyesi anlatılmaktadır.

Köyden indim şehire hangi otel?​

Köyden indim şehire hangi otel?
Ali Rıza emmi ile otele girmeye çalışıp döner kapının içinde kaybolan kardeşlerin bulunduğu yer eski Stad Oteli’dir.

Köyden indim şehire hangi inşaat?​

Zeki Alasya’ya ait 1974 tarihli fotoğrafta, usta sanatçı ‘Köyden İndim Şehire’ filminin çekimlerinde, o zaman inşaat halindeki 29 katlı Ankara İş Bankası Kulesi’nden vinçle aşağıya inerken görülüyor.

Milyarder filminin çekildiği Mesudiye nerede?​

Gerek çevresinin uygunluğu gerekse Sapanca belediyesinin film için yakın temaslardan bulunması sonrası Sapanca seçildi. Sapanca belediyesinin film ekibi ve oyuncular için özel bir tesis tahsis etmesinden kısa süre sonra 1985 Mayıs’ında filmin çekimlerine start verildi.

Mesudiyeli Mesutun mesleği nedir?​

Mesudiyeli Mesutun mesleği nedir?
Milyarder filminde Mesudiye’de istasyon şefi olan Mesut’un piyangoda çok sayıda ölüme sebep olan büyük ikramiye kazanması ve hayatının baştan aşağı değişmesi anlatılmaktadır.

Köyden İndim Şehire hangi inşaat?​

Köyden İndim Şehire hangi inşaat?

Köyden İndim Şehire fırın nerede çekildi?​

Köyden İndim Şehire filmi 1974 yılında Ankara’da çekildi.

Köyden İndim Şehire sonunda ne oluyor?​

Nitekim Ali Rıza ne altınlardan pay kapabilmiştir, ne de çocukların evini talan etmesine mani olabilmiştir. Fakat en sonunda kardeşler altınları paylaşamayarak kavgaya tutuşurlar. O sırada altınlar çatıdan aşağı saçılır ve kardeşler Kayseri’ye geri döner.

Köyden İndim Şehire kaç film?​

Köyden İndim Şehire kaç film?
Salak Milyoner filminin devam niteliğindeki ikinci filmi Köyden İndim Şehire’de yine başrolleri Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatepe paylaşıyor. Film, 1974 yılında beyazperdedeki yerini alıyor. Peki, Köyden İndim Şehire filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Saffet Himmet Hayret ve Gayret Hangi unutulmaz filmin karakterleridir?​

Saffet Himmet Hayret ve Gayret Hangi unutulmaz filmin karakterleridir?
Salak Milyoner filminin devamı niteliğinde olan yapıtta Saffet, Himmet, Hayret ve Gayret isimli dört kardeş, köylerinde buldukları gömü altınları bozdurabilmek için Ankara’ya gittiklerinde burada kendilerini eğlence dolu bir macera bekliyor.

Kayseri IHH IHH Hangi film?​

Kemal Sunal Salak Milyoner filmi nerede çekildi?​

Sevilen filmin çekimleri İstanbul’un Yeşilköy, Beyoğlu, Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş’ta gerçekleşti.

Köyden İndim Şehire hangi otel?​

Köyden İndim Şehire hangi otel?

Köyden İndim Şehire filmi nerede çekildi?​

Köyden İndim Şehire filmi nerede çekildi?
Köyden İndim Şehire filmi 1974 senesinde Ankara ilimizde çekilmiştir. Filmdeki köy, kasaba ve şehrin merkezi Ankara’da yer almaktadır.

Kemal sunal Köyden İndim Şehire filmi nerede çekildi?​

Köyden İndim Şehire kaç altın var?​

himmet ağanın sayımlarından en başta 10000 altınları olduğunu biliyoruz. altınların hepsini ali rıza emminin kazıkladığı fiyattan, yani 1000 liradan bozdurduklarını varsaydığımızda, altınlar karşılığında alacakları toplam paranın, o zamanın parasıyla 10.000.000 tl olduğunu buluyoruz.

Himmet abi kimdir?​

Himmet abi kimdir?
Filmde Metin Akpınar “Hayret”, Zeki Alasya “Himmet”, Kemal Sunal “Saffet” ve Halit Akçatepe “Gayret” adında dört erkek kardeştir. Tekin Akmansoy, “Ali Rıza Emmi” rolüyle karşımıza çıkar. Hayret, Himmet, Saffet ve Gayret kardeşler köylerindeki tarlada çalışırken hazine bulurlar.

Salak Milyoner Filmi ne zaman çekildi?​

Salak Milyoner Filmi ne zaman çekildi?
Salak Milyoner filmi, 1974 yılında vizyona giren yerli komedi türündeki filmdir. Filmde Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar gibi isimler başrolde yer alıyor.

Köyden indim şehire hangi köyde çekildi?​

Köyden İndim Şehire filmi 1974 senesinde Ankara ilimizde çekilmiştir.

Milyoner filmi nerede çekildi?​

"Köyden İndim Şehire" filmi, 1974 yılında Ankara'da çekilmiştir. Filmde, dört kardeş köylerinde buldukları defineyi bozdurmak için Ankara'ya gitmekte ve burada yaşadıkları maceralar anlatılmaktadır. Ankara'da çekilen filmde, çeşitli mekanların kullanıldığı bilinmektedir. Bunlar arasında Stad Otel, Ankara İş Bankası Kulesi'nin inşaatı gibi mekanlar bulunmaktadır.

Filmin devam niteliğinde olan "Salak Milyoner" filminin ise 1974 yılında vizyona girdiği ve yerli komedi türünde olduğu belirtilmektedir. Başrollerinde Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar gibi önemli oyuncuların yer aldığı film, Yeşilçam'ın unutulmaz yapımları arasında yer almaktadır.

Eğer bu film ve oyuncuları hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa veya başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri