Kaynak Holding ne is yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Kaynak Holding ne iş yapar?​

KAYNAK HOLDİNG A.Ş Hakkında İşe, yayıncılık alanında başlayıp; perakende, dağıtım, basım, kağıt, medya ile sürdürmüş, bilişim, eğitim araçları, kırtasiye, eğitici oyuncak, okul kıyafetleri, turizm, kargo, lojistik, gıda ile büyümüş ve çalışmalarını Kaynakder ve Kaynak Vakfı ile taçlandırmıştır.
Kaynak Holding şirketleri hangileri?
Kaynak Kültür Yayın Grubu, Zambak Okul Yayın Grubu, Sürat Sınavlara Hazırlık Yayın Grubu, Kaynak Telif Ajansı, NT Mağazaları, Gökkuşağı, Çağlayan Matbaası, Kaynak Kağıt, Kaynak Medya, Sürat teknoloji, Sürat Eğitim Araçları, Alfa, PAL, Inspire, Nüanstur, Sürattur, Sürat Kargo, Sürat Lojistik, Bereket Yemek, İtina Toptan …

Sürat Kargo hangi holdinge bağlı?​

Geçmişte Sürat Kargo Kaynak Holding’e ait olsa da Gülen Hareketi bünyesinde olan Kaynak Holding kayyum altına alınmıştır ve TMSF’ye devredilmiştir. içerisinde yönetim ve işleyişinde gerçekleştirdiği değişimler ile daha müşteri odaklı ve yenilikçi bir yaklaşım sergilemeye başlayan Sürat Kargo, bugün sektörün en önemli …
Sürat kargonun eski sahibi kimdir?
Sürat Kargo’nun yeni sahibi Ensar Vakfı yöneticisi | soL haber. Sürat Kargo’nun Ensar Vakfı ve TÜRGEV’de yöneticilik yapan Halil İbrahim Bacacı’nın 3 hafta önce kurduğu şirkete satıldığı öğrenildi.

Ibrahim Bacacı kimdir?​

Şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapan Halil İbrahim Bacacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’nın da mezun olduğu Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu. 2002 – 2004 döneminde de Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği yönetim kurulu başkanlığı yaptı.
Sürat Kargo devletin mi?
Sürat Kargo 2003 yılında kurulmuştur. Sürat Kargo’nun sahibi TMSF (Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu) ‘dir. Genel merkezi İstanbul’da bulunmaktadır.

Ibrahim Bacacı kim?​

HALİL İBRAHİM BACACI: KARTAL İMAM HATİP MEZUNU, ENSAR YÖNETİCİSİ Şirketin yönetim kurulu başkanı Halil İbrahim Bacacı, Bilal Erdoğan’ın da okulu olan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu.
Port kargo sahibi kim?
Port Kargo kimin, sahibi kimdir? Daha önceki adının ise Port Denizcilik olduğu ve sahibinin Halil İbrahim Bacacı olduğu öğrenildi.

Surat Kargo kim satin aldi?​

Karar yazarı Kahveci: Ensar Vakfından tanıdık İbrahim Bacacı, yıllık 120 milyon kâr eden Sürat Kargo’yu 335 milyon TL’ye TMSF’den aldı
Sürat Kargo satildi mi?
Kurucusu Halil İbrahim Bacacı, Kartal İmam Hatipli. İSTANBUL – “FETÖ” operasyonları sonucunda el konulan 800’e yakın şirketten birisi olan Sürat Kargo, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 29 Temmuz 2021 günü ihaleyle satıldı.

Port Kargo sahibi kim?​

Halil Ibrahim Paçacı Kimdir?
Kurucusu Halil İbrahim Bacacı. Bacacı, Bilal Erdoğan’ın da okulu olan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu. Haliyle kariyer zinciri belli: Ensar Vakfı ve Türken Vakfı’nda yöneticilik. Ancak Bacacı’yı kamuoyunun tanımasını sağlayan konu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden aldığı ihalelerdi.

Sürat Kargo kaç paraya satıldı?​

Karar yazarı İbrahim Kahveci, bugünkü köşesinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) Sürat Kargo’yu 335.5 milyon liraya satışını değerlendirdi. Kahveci, “Sadece 13 iş günü süre verilerek 7 bin çalışanı olan ve pandemi de değeri katlanan Sürat Kargo son sürat satıldı.
Sürat Kargo nasıl satıldı?

Geri