AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kayn prestij kostumu ne zaman gelecek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kayn prestij kostümü ne zaman gelecek?​

Mağaza 9 Aralık 2021 günü açılacak ve İhtişamlı İçerik Yenilemesi’nin başlayacağı 15 Mart 2022’ye kadar erişilebilir olacak. Yani Prestij Puanları (2020) 15 Mart 2022’de kaybolacak. Son Şans Mağazası yalnızca Ocak 2020 ve Kasım 2021 arasında çıkan Prestij Serisi kostümleri ve özel içerikleri içerecek.

Kayn kostümü ne zaman çıkacak?​

Sadece bir oyun kazanarak ya da üç oyun oynayarak, Arcane Jayce, Vi, Caitlyn ve Jinx kostümlerini 8 Kasım 2021 saat 19.00’dan itibaren kazanabilirsin. Aşağıdaki Arcane görevleri, etkinlik 9 Aralık 2021 saat 23.59’da sona erene kadar her hafta açılacak.

Ihtişamlı Öz nasıl alınır?​

Ihtişamlı Öz nasıl alınır?
İhtişamlı özü Cevher ve Prestij Puanlarının kazanılabildiği yerlerden kazanabilirsin. Bunlar arasında etkinlik görevi ödülleri, etkinlik küreleri ve kapsülleri, Usta İşi Sandıklar, seviye atlama ödülleri ve yakında gelecek (12.07 Yaması itibarıyla) ganimet dönüm noktası ödülleri bulunuyor.

Prestij Puanı kaybolur mu?​

Prestij Puanı kaybolur mu?
Pek çoğunuz Prestij Puanlarınızı nasıl harcayacağınız konusunda planlar yaptı ve bu konuda paylaşmamız gereken önemli bir güncelleme var: 2020 Prestij Puanlarının süresi 2021’in ortasına kadar uzatıldı ve 2021’e özel Prestij Puanları olmayacak.

Prestij Xayah ne zaman gelecek?​

Porselen Muhafız Ezreal, Porselen Lissandra, Porselen Amumu, Porselen Lux, Porselen Lux Prestij Serisi, Porselen Kindred, Havai Fişek Sett, Havai Fişek Diana, Havai Fişek Teemo, Havai Fişek Tristana, Havai Fişek Xin Zhao ve Cesur Anka Xayah Prestij Serisi 26 Ocak 2022 tarihinde çıkıyor.

League of Legends kaç kostüm var 2021?​

Sevdikleri şampiyonun açıklanan listede bulamayan oyuncuların üzülmemelerini söyleyen Jonathan Bellis, bu sene 140’dan fazla kostüm çıkaracaklarını açıkladı. Ayrıca popüler şampiyonlar için de kostüm çıkacak: Caitlyn, Vayne, Blitzcrank. Yeni kostümler de her zaman olduğu gibi LoL RP ile satın alınabilecek.

Kayn neye göre Darkin?​

Kayn neye göre Darkin?
DARKIN TIRPAN Kayn kadim bir silah taşır ve silahın içindeki darkin Rhaast’la hâkimiyet mücadelesi verir. Her oyunda taraflardan biri diğerini tüketir. Kayn menzilli rakipleri avlayarak gölge becerilerinde ustalaşırken Rhaast yakın dövüşçü rakiplerle kıran kırana mücadeleye girerek caniliğini körükler.

YONE yeni kostüm kaç rp?​

YONE yeni kostüm kaç rp?
Yone ve Ruh Çiçeği kostümünü içeren Unutulmayan Kılıç Paketi’ni 1837 RP karşılığında alabilirsin.
Usta işi sandıktan ne çıkar?​
Hextech Sandıkları
- %50 – Kostüm Kristali.
- %25 – Şampiyon Kristali.
- %11,5 – Totem Görünümü ve 150 Turuncu Öz.
- %10 – Kalıcı İfade.
- %3,5 – Sihirdar Simgesi ve 150 Turuncu Öz.
LoL prestij kostümleri kaç rp?​
LoL Prestij Puanı Diğer Seçenekler Kostüm veya simge istemiyorsanız Prestij Puanı (2020) ile alınan başka seçenekler de mevcut. Tüm ganimet çantaları için Cevher ve kalıcı ihtişamlı kostüm çıkma ihtimali 1,5 ile çarpılır. -İki adet 750 RP ve üzeri kostüm kristali için açabilirsiniz.

Sana özel mağaza ne zaman gelecek?​

Sana özel mağaza ne zaman gelecek?
League of Legends Sana Özel Mağaza 10 Şubat 2022 tarihi itibariyle oyuna eklendi. 9 Mart 2022 tarihinde saat 20:00’da ise son bulacak. Kartları tek tek açın ve Sana Özel Mağaza indirimlerinden yararlanın.

League of Legends kaç tane kostüm var?​

League of Legends kaç tane kostüm var?
Yayınladıkları videoda gelecek olan kostümlerden bahseden Riot Bellissimoh, 2018’de 80 kostüm, 2019’da 100 kostüm barajını aştıklarını söyledi. 2020’de ise hedefleri 120 kostüm olacak.

League of Legends de kaç tane kostüm var?​

Tüm bunlara rağmen bu sene hedefimiz olan 120 kostüme ulaşacağımızı bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Kayn prestij kostümü ile ilgili bir güncelleme olmadı; ancak Mağaza 9 Aralık 2021'de açılacak ve İhtişamlı İçerik Yenilemesi 15 Mart 2022'ye kadar devam edecek. Kayn'in prestij kostümü bu süreçte eklenmemiş görünüyor.

Kayn kostümü Kazanma veya Oynama Görevlerini tamamlayarak 8 Kasım 2021'den itibaren elde edilebilir. Bununla birlikte, Arcane görevleri 9 Aralık 2021 saat 23.59'a kadar devam edecek.

İhtişamlı Öz, Cevher ve Prestij Puanları kazanılabilen çeşitli yerlerden elde edilebilir. Bu yerler arasında etkinlik görevi ödülleri, etkinlik küreleri, Usta İşi Sandıklar, seviye atlama ödülleri ve ganimet dönüm noktası ödülleri bulunmaktadır.

Prestij Puanları süresi uzatılmış olup, 2021'e özel Prestij Puanları olmayacak. Kayn'in Prestij Puanı kazanmak için daha fazla detay beklenmektedir.

Kayn'in Darkin olmasıyla ilgili bilgi; Kayn, DARKIN TIRPAN isimli eski bir silah taşır ve bu silahın içindeki darkin Rhaast ile hâkimiyet mücadelesi yaşar. Her oyunda biri diğerini tüketmeye çalışır.

YONE'nin yeni kostümü olan Ruh Çiçeği kostümü Unutulmayan Kılıç Paketi içerisinde 1837 RP karşılığında satışa sunulacak.

Usta İşi Sandıklarından çıkan eşyalar arasında Kostüm Kristali, Şampiyon Kristali, Totem Görünümü, Kalıcı İfade, Sihirdar Simgesi ve Turuncu Öz bulunmaktadır.

League of Legends'da toplam 120 yeni kostüm hedeflenmektedir. Bu yıl içinde çıkacak olan popüler şampiyonları da içerecek olan kostümlerin RP ile satın alınabilir olacağı belirtilmiştir.

Geri