Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı (Tahinli Fındıklı)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı (Tahinli Fındıklı) Tanımı İçin Malzemeler
3,5 su bardağı toz şeker
4 su bardağı su
1 paket kemal paşa
Üzeri için;
3-4 yemek kaşığı tahin
100 gr kaymak
2-3 yemek kaşığı fındık kırığı

Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı (Tahinli Fındıklı) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencere ye şeker ve suyu koyalım.
Şeker eriyene kadar karıştıralım kaynayınca kemal paşa tatlısını şerbetin içine atalım ve ortada karıştıralım.
Şerbetini düzgünce çeksin şerbetini çektikten sonra tabağa alın.
Tatlımız soğuduktan sonra bıçakla ikiye kesin içine kaymak koyun ve üzerini kapatın tahin ile fındık dökün servise hazır.Afiyet olsun
Kaymaklı Kemal Paşa Tatlısı (Tahinli Fındıklı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst