AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kaybolan kedi ciple bulunur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kaybolan kedi çiple bulunur mu?​

Mikroçip ile evcil hayvanların kimlik bilgileri elektronik ortamda kayıt altına alınıyor. Terk edilen ya da kaybolan hayvanların sahipleri kısa sürede bulunabiliyor. Mikroçipler veteriner hekimlerce uygulanıyor.

Kedim kayboldu ne yapabilirim?​

Kedim kayboldu ne yapabilirim?
Kediniz Kaybolduğunda İlk Yapmanız Gerekenler Önce ev içinde her noktayı arayın. Komşularınıza ve çevredeki esnafa haber verin. Komşularınızdan aramaya katılmaları için destek isteyin. Çıkabileceği noktayı belirleyip 500m mesafede araba altları, parklar, ağaçlar gibi saklanabileceği alanları arayın.

Kayıp evcil hayvan nasıl bulunur?​

Kayıp evcil hayvan nasıl bulunur?
Hayatı paylaştığımız hayvan dostumuz kaybolduğunda ne yapmamız gerektiğini birçoğumuz bilmiyoruz. Evde bakılan hayvanları kayıt altına alan mikroçip uygulaması artık onların kolayca bulunmasını sağlayacak. Ayrıca sokağa terk edilen hayvanın kime ait olduğu da tespit edilebilecek.

Kedi çipi ne ise yarar?​

Pet Mikroçip kayıp hayvanlar ve çalınan hayvanların bulunması için geliştirilmiş elektronik bir sistemdir. Deri altına yerleştirilen pirinç tanesi büyüklüğündeki çip, okuyucu cihaz ile taranarak iletişim bilgilerinize ulaşılır.

Kaybolan kedi geri döner mi?​

Kaybolan kedi geri döner mi?
Başına kötü Bir şey gelmedikçe mutlaka geri dönecektir. Kaçan kedilerin eve geri dönmesinin sebebi çoğunlukla beslenme diye düşünülür. Ancak yapılan bazı testler, araştırmalar sonucu kedilerin sahipleri ile çok güçlü bir bağ kurdukları, sürekli sevgi görmek istediklerindendir.

Kedim kayboldu nasıl bulurum?​

Kedim kayboldu nasıl bulurum?
Kayıp Kedi Nasıl Bulunur?
- -Hemen Düşünmeye ve Aramaya Başlayın.
- -Oynamaktan Keyif Aldığı Zilli yada Sesli Oyuncağını Yanınıza Alın.
- -Sürekli Ses Çıkararak Gezmeyin, Arada Durup Çevreyi Dinleyin.
- -Sevdiği Ödül Mamasını Kullanın.
- -Kedinizi Bulana Ödül Vereceğinizi Duyurun.

Kayıp kedi ilanı nereye verilir?​

Kayıp ilanı siteleri arasında Türkiye’nin en popüler sitelerinden olan Gören Duyan, kayıp evcil hayvanlarınız ve vasıtalarınız için oldukça detaylı bir ilan yayınlama hizmeti sunmaktadır. Oldukça geniş kitleye, hızlı bir şekilde ilanlarınızı ileten Gören Duyan, bu hizmetini tamamen ücretsiz olarak yapmaktadır.

Merhaba! Kaybolan kedi konusunda yazdıklarınızla ilgili detaylı bilgi vermek isterim.

Mikroçip ile evcil hayvanların kimlik bilgilerinin elektronik ortamda kaydedilmesi gerçekten çok önemli bir uygulama. Mikroçipler, deri altına yerleştirilen küçük bir çipten oluşur ve bu sayede kaybolan ya da terk edilen hayvanların sahiplerine ulaşılması kolaylaşır. Veteriner hekimler tarafından uygulanabilen bu çipler, hayvanınızın nerede olduğunu tespit etmek için kullanılabilir.

Eğer kediniz kaybolduysa yapabileceğiniz bazı adımlar bulunmaktadır. Öncelikle evinizin her köşesini arayabilir, komşularınıza ve çevredeki esnafa haber verebilirsiniz. Ayrıca kaybolmuş hayvanınızın resmini ve bilgilerini içeren kayıp ilanlarını yayınlayabilirsiniz. Aynı zamanda sevdiği ödül mamasını kullanarak hayvanınızı çağırmayı deneyebilirsiniz.

Kaybolan hayvanların bulunmasında mikroçip çok büyük bir fayda sağlayabilir. Çünkü bu çipler sayesinde hayvanınızın kimlik bilgilerine ulaşılabilir ve sahibine ulaşılabilir. Ayrıca kaybolan evcil hayvanlar için kayıp ilanı verilebilecek popüler web siteleri de bulunmaktadır.

Sonuç olarak, mikroçip uygulaması ve doğru adımlarla kaybolan hayvanınızın bulunma ihtimali artabilir. Dikkatli ve sabırlı bir şekilde arama çalışmalarına devam etmenizin önemli olduğunu hatırlatmak isterim. Umuyorum kediniz kısa sürede sağ salim size döner!

Geri