Kavurma Tanımı İçin Materyaller
3 adet biber ️
1 adet domates
4 adet sarımsak
1 adet soğan
400 gram dana eti
Baharat
Tuz
Pul biber ️
Kırmızı toz biber️
Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Gereçleri minik minik doğrayalım.
Dana etini kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirelim.
Suyunu çektikten sonra yarım çay bardağı suyu ek edip tekrar pişirelim.
Daha sonra yağını soğanı, sarımsağı ve biberi adım adım ekleyelim, en son domates.
Son olarak baharatlarını ekleyerek bir tıp daha karıştırın ve yemeğe hazır.
Not: İsteğe bağlı gereçleri çoğaltıp yahut azaltabilirsiniz. 3/4 kişiliktir. Şimdiden afiyet olsun ️.
Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet biber ️
1 adet domates
4 adet sarımsak
1 adet soğan
400 gram dana eti
Baharat
Tuz
Pul biber ️
Kırmızı toz biber️
Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Gereçleri minik minik doğrayalım.
Dana etini kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirelim.
Suyunu çektikten sonra yarım çay bardağı suyu ek edip tekrar pişirelim.
Daha sonra yağını soğanı, sarımsağı ve biberi adım adım ekleyelim, en son domates.
Son olarak baharatlarını ekleyerek bir tıp daha karıştırın ve yemeğe hazır.
Not: İsteğe bağlı gereçleri çoğaltıp yahut azaltabilirsiniz. 3/4 kişiliktir. Şimdiden afiyet olsun ️.
Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı