AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kavunlu & Karpuzlu Jole Tarifi Resimli

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Kavunlu & Karpuzlu Jole Tarifi

Kavunlu & Karpuzlu Jole Nasıl Yapılır

Kavunlu & Karpuzlu Jole Malzemeleri:
300400 gr kavun
300400 gr karpuz
1 limon
7 yaprak jelatin
700 ml uzum suyu
125 gr toz şeker
100 gr kayısı marmelatı


imageskavunlukarpuzlujoletarifiresimli5ad3f0d522dfa

Kavunlu & Karpuzlu Jolenin Yapılışı:
Karpuz ve kavunu kucuk kupler şeklinde doğrayın Ustune yarım limon sıkın Jelatini suda yumuşatın, yarım limon jelatine sıkın (onceden limonun kabuklarını rendeleyin) Limon suyu, uzum suyu, şeker, marmelat(limon rendesini de ekleyebilirsiniz) Şeker eriyene kadar ısıtın Jelatini karışıma ekleyin eritin Bardaklara servis yapın ve soğuması icin dolaba koyun


Afiyet olsun

alıntı
 
Geri
Üst