AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kavisli TV ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kavisli TV ne işe yarar?​

Kavisli ekranı sayesinde 3 boyutlu izlenimi veren curved televizyonlar, daha gerçekçi bir görünüm sağlar. Bunun yanı sıra derinlik artırıcı algoritma seçeneğiyle curved ekranlar, görüntüdeki uzaklık ve yakınlık mesafesini daha farkedilebilir kılar.
Yamuk ekran televizyona ne denir?
HD,FulHD derken çözünürlük değerleri UlltraHD ‘ye kadar çıktı.Tabiki çözünürklük değerleri arttıkça ekrandaki tasarım ve yapısal değişimlerde peşinden geldi.Şu an için televizyon teknolojisinin geldiği nokta Curved TV,yani Kavisli TV’ler.

Neden Curved ekran?​

Konforlu bir izleme deneyimi. Kavis açısı, PC’de izleme rahatlığını etkileyen önemli bir faktördür. Kavisli bilgisayar monitöründe kavis açısı gözünüzün şekline uyum sağladığı için göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olur. Böylece ekrana kısa mesafeden bakarken gözleriniz daha rahattır.
Curved ekran ne işe yarar?
Kullanıcının gözlerine daha geniş bir görüş alanı sağlayan kavisli monitör ile odağınızı ekranın farklı bölümlerine kaydırmanıza gerek kalmadan tüm ekran görebilirsiniz. Sonuç olarak, kavisli monitör aynı boyuttaki düz monitörden daha büyük görünecek ve harekete daha yakın hissedeceksiniz.

DLED ne demek?​

DLED, Direct LED’in kısaltmasıdır. Panele ışık doğrudan LCD ekranın altından verilir. D-LED’de hem üretim maliyeti yüksektir hem de panel biraz daha kalındır. Fakat avantajı, kontrastın çok daha yüksek olması ve bölgesel olarak parlaklığın kontrol edilebilmesidir.
Kavisli ekran iyi mi?
Oyun oynarken monitörün eğriliğiyse ‘çevresel görme’ etkisinin yaratılmasına yardımcı oluyor ve bu da oyun oynamayı daha sürükleyici hale getiriyor. Kavisli monitörler, gözler için de daha iyidir. Elbette birçok üst düzey monitör, göz sağlığını olumsuz etkileyen ışınları engellemek için mavi ışık filtrelerine sahip.

Cep telefonu düz ekran mı kavisli ekran mı?​

Düz bir akıllı telefon ekranı, daha fazla güç tüketimine ve daha kısa pil ömrüne neden olan yüksek ekran yansımaları gücü nedeniyle daha fazla parlaklığa ihtiyaç duyar. Bununla birlikte, kavisli ekran, daha az güç tüketimi ve daha uzun pil ömrü için elverişlidir.
Curved monitör gerekli mi?
Bir oyun monitörü için Curve modeller kesinlikle önerilir. PC oyunları için tasarlanmış Curve monitörler, oyun deneyiminizi daha geniş bir görüş alanına sahip olarak, görüntüyü daha sürükleyici ve rahat kılar.

DLED vs LED nedir?​

Curved monitör farkı nedir?

Curved monitörde fps oynanır mı?​

Hem FPS oyunlarında denedim ( CS:GO-PUBG- LOL vs.), hem de RP ve MMORPG oyunlarında denedim ve çok memnun kaldım Curved monitörden. Sizi oyunun içine alıyor resmen. İyi ki Curved monitör almışım dedim.

Geri