Kastamonu Üniversitesinde hangi bölümler var?
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ’ndeki Tüm Lisans Programları (Alfabetik Sırada)Kastamonu Üniversitesi adı ne?
Kastamonu sustu. Kastamonu Üniversitesi’nin adını değiştirmeye kalkmış Rektör Bey, YÖK’e başvurmuş. Üniversitenin ismine takmışlar kafayı. “Türkistan Üniversitesi” ismi hayırlı olsun ilimize.Kastamonu Üniversitesi hibrit mi?
Uzaktan eğitim gördüğümüz bu zamanda en etkili ders işleyişi ve mental olarak en etkili kendimizi geliştirebileceğimiz tek yol bütün önlemler altında Kastamonu Üniversitesinin yüz yüze veya hibrit eğitim öğretimine geçilmesi durumudur.
Kastamonu Üniversitesi Yüz Yüze mi?
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemizde Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve Türk Dili dersleri uzaktan öğretim yöntemi ile yürütülecektir. Fakat uygulamada lisans ve ön lisans programlarında farklılıklar vardır.
Kastamonu Meslek Yüksekokulu hangi bölümler var?
BölümlerSamsun Üniversitesinde hangi bölümler var?
Samsun ÜniversitesiKastamonu Tıp hangi ilçede?
Kastamonu Üniversitesi 41.386303 enlem ve 33.780201 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Aktekke Mh. ve Merkez ilçesine bağlıdır.
Kastamonu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Olacak mı?
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Derslerimiz Uzaktan Eğitimle Başlıyor… 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Derslerimiz Uzaktan eğitim olarak KUZEM sistemi üzerinden yapılacaktır. Kuzem sistemine https://uzem.kastamonu.edu.tr linkinden ulaşabilirsiniz.
Kastamonu Üniversitesi harç paraları ne zaman yatacak?
Öğrenim ücretleri 14 Şubat-18 Şubat 2022 tarihleri arasında TC Kimlik Numarası ile Türkiye’de bulunan herhangi bir Halk Bankası ATM’sinden, İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılığı üzerinden yapıla bilinecektir.Bozkurt Meslek Yüksekokulu hangi bölümler var?
Taban Puanlar & Bölümler & SıralamalarKastamonu Meslek Yüksekokulu hangi ilçede?
Kastamonu Üniversitesi içindeki 13 meslek yüksekokulu bölümünü içermektedir. Kuzeykent Yerleşkesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdümektedir.
Samsunda hangi üniversiteler var?
Ondokuz Mayıs ÜniversitesiCanik Başarı ÜniversitesiSamsun/Yüksekokulları ve Üniversiteleri