Kaspersky Antivirus nasil kaldirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Kaspersky Antivirüs nasıl kaldırılır?​

Uygulamayı kaldırma
- Başlat ekranında Kaspersky Internet Security kutucuğuna sağ tıklayarak araç çubuğunu getirin.
- Araç çubuğunda Kaldır düğmesine tıklayın.
- Açılan pencerede, listeden Kaspersky Internet Security’yi seçin.
- Listenin üst kısmında Kaldır düğmesine tıklayın.

Kaspersky Protection nedir?​

uygun fiyata 1 yıllık lisansı satın alınabilen ve 7.0 sürümü ile bilgisayarı çok fazla kasmayarak gerekli güvenliği sağlayan bir toptan güvenlik yazılımı, içerisinde dosya koruması, mail koruması, anti virüs, firewall, spam filtresi gibi özellikler bulundurmaktadır.
Security nasıl silinir?
Kılavuz: Windows’tan 360 Total Security Kaldırma
- Adım 1: İlk olarak Başlat düğmesine, Denetim Masası’na ve ardından Programlar ve Özellikler’e tıklayın.
- Adım 2: 360 Total Security seçeneğini bulun, girişe çift tıklayın ve kaldırma işlemini izleyin.

Safe Kids nasıl kaldırılır?​

Denetim masasını açmak için başlangıç ekranında Kaspersky Safe Kids kutucuğuna sağ tıklayın. Kaldır düğmesine tıklayın. Açılan penceredeki listeden Kaspersky Safe Kids’i seçin. Sil düğmesine tıklayın.

Kaspersky telefon güvenli mi?​

Evet, Kaspersky güvenli bir antivirüs yazılımıdır. Kaspersky’nin kötü amaçlı yazılım algılama oranı, Norton, McAfee, ve Bitdefender gibi siber güvenlik endüstrisindeki en büyük isimlerle aynıdır.
360 Total Security nasıl devre dışı bırakılır?
Kaspersky Safe Kids’i kaldırmak için:
- Ana ekranda Kaspersky Safe Kids simgesine dokunup basılı tutarak simgenin hafifçe sallanmasını bekleyin.
- simgesine dokunun.
- Uygulamayı kaldırma işlemini onaylayın.
- Ana Ekran düğmesine dokunun.
Kaspersky Safe Kids, My Kaspersky hesabınız üzerinden bağlanan çocuğunuz için bir uygulama ve bir ebeveyn uygulamasını içerir. Çocuğunuzun cihazındaki uygulama onun etkinliklerini düzenlemenize yardımcı olur. Mobil cihazınızdaki uygulama ile raporları görüntüleyebilir ve ayarları özelleştirebilirsiniz.

Geri