- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Kasnak yuvarlanmış elek olmuş ne demek?
gamze özçelik’e yakışan bir atasözüdür. yıllardır hiçbir şey değişmediğinin kanıtı niteliğindeki atasözü. eskiden de böyleymiş şimdi de.Melek neden öldü?
Diyarbakır’da tartıştığı Melek Aslan’ı (24) tabancayla vurarak öldüren Mustafa Aslan (21) ile onu azmettirdiği öne sürülen eski sevilisi Orhan Vatansever, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Olay, 21 Ekim 2020 tarihinde Yenişehir ilçesi Sanat Sokağı’nda meydana geldi.Melek ipek simdi ne yapiyor?
Antalya’da işkenceci eşi Ramazan İpek’i öldüren ve 108 gün sonra tahliye edilen Melek İpek, yaşadığı zor günleri, ailesine ait çiftlik evinde atlatmaya çalışıyor. Kızlarıyla arkadaş gibi vakit geçiren İpek, üniversite sınavına hazırlanırken, matematik öğretmenliğini hedefliyor.
Melek ipek davası nedir?
İlişkili Haberler Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde, 7 Ocak’ta kendisine işkence edip, ölümle tehdit ettiği iddiasıyla 12 yıllık eşi Ramazan İpek’i av tüfeğiyle vurarak, öldüren 2 çocuk annesi Melek İpek, mahkemece tutuklanmıştı.Eski kaşarlar ne oldu?
Doğan Medya Grubu’nun Demirören Grubu’na satışının ardından bir devir teslim töreni düzenlendi.Fenomen Melek öldü mü?
8 ay önce grip olduğu için doktora gitmişti… Melek’ten acı haber. Samsun’da 8 ay önce grip olan ve gittiği doktorda kalp yetmezliği teşhisi konularak Ankara’daki hastanelere sevk edilen ve nakil bekleyen Melek Aleyna Memişoğlu (9), hayatını kaybetti.
BENİM ADIM MELEK 65. Önceki bölümün sonunda Kenan tarafından zehirlenen Alpay’ın, Benim Adım Melek 65. Bölüm fragmanı ile öldüğü ortaya çıkar. Alpay’ın ölümü ile ortalık birbirine karışırken Alpay’ın çocuklarına ölüm haberini vermek Melek ve Halil’e düşer.
SAVCI, 6 YILA KADAR HAPİS İSTEDİ Duruşma savcısı esas hakkındaki mütalaasında, sanık Melek İpek’in ‘kast olmaksızın taksirle insan öldürme’ suçundan, 2 yıldan 6 yıla kadar hapsini talep etti.
Melek İpek kaç gün yattı?
İkili arasında çıkan arbede sırasında Melek İpek, tüfekle eşini vurup öldürdü, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. İpek, 107 gün tutuklu kaldıktan sonra 3’üncü duruşmada tahliye edildi. Kamuoyunda Melek İpek gündeme gelirken bir başka kadının, Ramazan İpek tarafından şiddete uğradığı ortaya çıktı.
Melek ne kadar ceza aldı?
Duruşma savcısı esas hakkındaki mütalaasında, sanık Melek İpek’in ‘kast olmaksızın taksirle insan öldürme’ suçundan, 2 yıldan 6 yıla kadar hapsini talep etti.Melek Azadiyi kim öldürdü?
Diyarbakır’da eski sevgilisinin azmettirmesiyle kardeşi Mustafa Aslan tarafından öldürülen Melek Aslan’ın üniversiteden arkadaşı, Melek’in, kendisini öldüren kardeşi Mustafa’yı çok sevdiğini belirterek, “Melek onu yere göğe sığdıramıyordu. O kardeşi öldürdü onu” dedi.Azad öldü mü?
Muş’ta kaybolan 3 yaşındaki Azad ölü bulundu.