Kaşarlı Mantar Sote Tanımı İçin Gereçler
200-300 gram mantar
2 adet kapya biber
1 adet yeşil biber
1 adet soğan
2-3 diş sarımsak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı salça
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kekik
Üzeri için;
Kaşar peyniri
Kaşarlı Mantar Sote Tanımı Yapılışı
Evvel zerzevatları müddetlik doğrayın.
Bir tavaya yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları koyup, zeytinyağında kokusu çıkana kadar pişirin.
Sonra mantarları ekleyip biraz karıştırın.
Daha sonra öbür zerzevatları ekleyip biraz daha pişirin.
Sonra salça ve baharatları ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
Sonra güveç kaplarına alın ve üzerine kaşar ekleyip, 180 derece fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin.
Afiyet olsun
200-300 gram mantar
2 adet kapya biber
1 adet yeşil biber
1 adet soğan
2-3 diş sarımsak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı salça
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kekik
Üzeri için;
Kaşar peyniri
Kaşarlı Mantar Sote Tanımı Yapılışı
Evvel zerzevatları müddetlik doğrayın.
Bir tavaya yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları koyup, zeytinyağında kokusu çıkana kadar pişirin.
Sonra mantarları ekleyip biraz karıştırın.
Daha sonra öbür zerzevatları ekleyip biraz daha pişirin.
Sonra salça ve baharatları ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
Sonra güveç kaplarına alın ve üzerine kaşar ekleyip, 180 derece fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin.
Afiyet olsun