AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kaşarlı Makarna

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Kaşarlı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
1 paket makarna
1 litre su
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Birkaç dilim kaşar

Kaşarlı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
5 bardak suyu tencerede kaynatın. İçine tuzu ve sıvı yağı ek edin. Biraz bekleyin, tuz ile sıvı yağ uygunca karışmalı.
Ardından makarnayı ekleyin ve 10-15 dakika boyunca haşlayın. Makarnalar haşlandıktan sonra suyunu süzün.
Eğer benim üzere salçalı yapıyorsanız 3 yemek kaşığı salçayı makarnaya ek edin ve salçayla makarnanın karışmasını sağlayın.
Üzerine kaşar dilimlerini yerleştirin ve yeterlice karıştırın. Hayli pratik ve kolay bir tanım. Çok da lezzetli şayet börek tadını tam almak istiyorsanız makarnayı sade yapın derim. Afiyet olsun!.
Kaşarlı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst