AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Karsan CEO Okan Bas kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Karsan CEO Okan Baş kimdir?​

Okan Baş, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde lisans, Clemson Üniversitesi (ABD) Makine Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Çalışma hayatına 1987 yılında TOFAŞ Bursa Fabrikası’nda Mühendislik Destek Departmanı’nda Makina Mühendisi olarak başladı.
Tofaş Genel Müdürü kim?
Cengiz Eroldu (14 Oca 2015–)TOFAŞ / CEO
Giancarlo boschetti kimdir?
Giancarlo Boschetti – YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ Boschetti, yaklaşık 40 yıl boyunca Fiat Grubu çatısı altında çeşitli görevler üstlendikten sonra 1991-2001 yılları arasında Iveco S.p.A.’nın global CEO’su, 2002-2003 yılları arasında ise Fiat Auto S.p.A.’nın global CEO’su olarak görev yaptı.

Karsan kimi?​

Karsan, 1966 yılında 269 yatırımcı tarafından kurulan ve 1998 yılından itibaren İnan Kıraç yönetiminde hafif ve ağır ticari araç üretimi yapan Bursa merkezli otomotiv şirketi. Karsan Otomotiv Sanayisi ve Ticaret A.Ş.
Alper bulucu kimdir?
Alper Bulucu kimdir: 1990 yılında Karsan’da üretim mühendisi olarak işe başlayan Alper Bulucu, ürün müdürlüğünden fabrika müdürlüğüne, iş geliştirmeden üretim direktörlüğüne kadar bir çok bölümde sorumluluklar üstlendi. Şubat 2019’dan bu yana Endüstriyel Operasyonlar Direktörü olarak görev yapıyordu.
Muhsin Mengütürk kimdir?
Dr. Muhsin Mengütürk, 1997’den 2000 yılına kadar Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı yapmış ve finans sektöründe çok sayıda üst düzey görevde bulunmuştur. Halen Doğuş Holding Yönetim Kurulu üyesidir.
Opar A.Ş., %100 Koç Holding sermayeli olarak 02 Mayıs 1973 tarihinde İstanbul–Ercan Han’da 25 kişilik bir ekip ile kuruldu. 1 Ocak 1977 tarihinde İstanbul-Pendik’te 7400 m2 kapalı ve 10,000 m2 açık alan olmak üzere yeni yönetim ve depo binasına taşındı.
Orçun Sarıca kimdir?
Orçun Sarıca, 2021 yılından beri Tofaş’ta İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmaktadır. Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Özgür Süslü, çalışma hayatına İtalya’da Fiat Grubu Yönetici Yetiştirme programıyla başladı.
Muzaffer Arpacıoğlu kimdir?
Arpacıoğlu, 2000 yılına dek Karsan Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttükten sonra 2000-2009 tarihleri arasında Peugeot Türkiye Satış Direktörlüğü, 2009’dan sonra da Karland A.Ş. Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Karsan otomotiv in sahibi kim?​

Kiraca Holding ASKarsan / Üst kuruluşu
Karsan yüzde kaç yerli?
Kurduğu iş ortaklıkları ve öncü yenilikleriyle, Karsan bugün dünyanın 20 farklı ülkesinde hizmet veriyor. 1981 yılından bu yana %100 yerel sermaye ile ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan’ın Bursa Hasanağa’daki fabrikası tek vardiyada yılda 18 bin 200 araç üretebilecek yapıya sahip.
TOFAŞ yedek parça üretiliyor mu?
TOFAŞ CEO’su Antonio Bene, seri üretimine son verilen ”kuş serisi”nin yedek parça üretimine 10 yıl boyunca devam edileceğini bildirdi.

Opar yedek parça kimin?​

Opar, 1973 yılından bugüne Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. bünyesinde ve güvencesinde Fiat marka araçlara orijinal ve kaliteli yedek parça ve aksesuar sunmaktadır.
Tofaş kime ait?
Koç HoldingFCA ItalyTOFAŞ/Sahipler
Tofaş mühendisi kim?
Zeki Erdal Şimşek, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nden 1987 yılında uçak mühendisi olarak mezun olmuş, yüksek lisansını da İstanbul Üniversitesi İşletme ve İş İdaresi programında 1989 yılında tamamlamıştır. 1990 yılında Tofaş’ta proje mühendisi olarak çalışma hayatına başlayan Şimşek.

Geri