AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Karpuzlu Limonata

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Karpuzlu Limonata Tarifi İçin Malzemeler
2 adet limon
1 adet portakal
1 dilim karpuz
1 su bardağı şeker
10 su bardağı su

Karpuzlu Limonata Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir gün önceden portakal ve limonu yıkayıp buzluğa atın.
Bir gün sonra çıkartıp yaklaşık on dakika bekleyin.
Portakal, karpuz ve limonları doğrayıp robota atın. Üzerine 1 su bardağı şekeri de ilave edin.
Robottan geçirdikten sonra bir kaba suyu dökün. Üzerine de bu karışımı dökün ve hızlı bir şekilde 3-4 dakika kadar karıştırın.
Süzgeçten süzünüz.
Tekrar tülbentle bir kez daha süzün. Nefis limonatanız hazırrr. Afiyet olsun .
Not; Kenarları için esmer şeker kullandım. Bardağı suya batırıp kenarını esmer şekere bulayabilirsiniz.

Karpuzlu Limonata Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst