Karnıyarık Tanımı İçin Materyaller
5 adet patlıcan
1 adet soğan
3 adet biber
2 adet domates
400 gram kıyma
1 yemek kaşığı salça
Tuz ve baharatlar
1 bardak su
Karnıyarık Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak patlıcanları soyalım ve tuzlu su içinde bekletelim.
İç harcı için soğanları kavuralım ve sırasıyla biber, kıyma ve domatesleri ekleyelim.
Salça, tuz ve baharatlarını da ekleyelim.
Patlıcanların her yerini kızartalım.
İçlerini açarak hazırladığımız harçtan koyalım.
Salça ile 1 bardak suyu da dökelim. 10 dk fırına atalım. Afiyet olsun
5 adet patlıcan
1 adet soğan
3 adet biber
2 adet domates
400 gram kıyma
1 yemek kaşığı salça
Tuz ve baharatlar
1 bardak su
Karnıyarık Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak patlıcanları soyalım ve tuzlu su içinde bekletelim.
İç harcı için soğanları kavuralım ve sırasıyla biber, kıyma ve domatesleri ekleyelim.
Salça, tuz ve baharatlarını da ekleyelim.
Patlıcanların her yerini kızartalım.
İçlerini açarak hazırladığımız harçtan koyalım.
Salça ile 1 bardak suyu da dökelim. 10 dk fırına atalım. Afiyet olsun