Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Karnımın Zıt Anlamlısı Nedir?

SoruCevap

Yeni Üye
Karnımın Zıt Anlamlısı Nedir? sorusu, açlık hissinin karşıt anlamını araştıran bir konudur. Karnımızın zıt anlamı, tokluk hissi olarak karşımıza çıkar. Bu his, yemek yedikten sonra ortaya çıkar ve doygunluk hissi olarak adlandırılır. Karnımızın zıt anlamı, vücudumuzun ihtiyaç duyduğu enerjiyi aldıktan sonra ortaya çıkan bir durumdur. Tokluk hissi, besinlerin sindirildiği ve enerjiye dönüştüğü anlamına gelir. Karnımızın zıt anlamı, yemek yedikten sonra tatmin olma ve doygunluk hissiyle ilişkilidir. Bu his, vücudumuzun enerji ihtiyacını karşıladığını gösterir.
İçindekiler

Karnımın Zıt Anlamlısı Nedir?​

Karnın zıt anlamlısı, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın zıt anlamlısı, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Karşıt Anlamlısı Nedir?​

Karnın karşıt anlamlısı, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın karşıt anlamlısı, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Ters Anlamlısı Nedir?​

Karnın ters anlamlısı, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın ters anlamlısı, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Zıddı Nedir?​

Karnın zıddı, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın zıddı, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnın Tersi Ne Demek?​

Karnın tersi, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın tersi, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnın Zıttı Ne Anlama Gelir?​

Karnın zıttı, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın zıttı, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnın Ters Anlamı Nedir?​

Karnın ters anlamı, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın ters anlamı, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Zıt Kelimesi Ne?​

Karnın zıt kelimesi, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın zıt kelimesi, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Karşıtı Ne?​

Karnın karşıtı, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın karşıtı, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Tersi Ne Anlama Gelir?​

Karnın tersi, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın tersi, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Zıttı Ne Demek?​

Karnın zıttı, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın zıttı, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Zıttı Hangi Kelime?​

Karnımın Zıt Anlamı Ne?​

Karnın zıt anlamı, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın zıt anlamı, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Zıt Anlamı Nedir?​

Karnın zıt anlamı, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın zıt anlamı, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Zıt Kelimesi Nedir?​

Karnın zıt kelimesi, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın zıt kelimesi, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Karşıtı Nedir?​

Karnın karşıtı, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın karşıtı, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Ters Anlamı Ne?​

Karnın ters anlamı, “sırt” veya “arka” olarak ifade edilebilir. Karnın ters anlamı, vücudun ön tarafında bulunan bölgeyi ifade ederken, sırt veya arka, vücudun arkasında yer alan bölgeyi ifade etmektedir.

Karnımın Zıttı Ne Anlama Gelir?​

Karnımın Zıt Anlamlısı Nedir?​

Karnımın Zıt Anlamlısı Nedir?
Karnımın zıt anlamı sırtım.
Karnımın karşıt anlamı nedir?
Karnımın karşıt anlamı sırtım.
Karnımın zıttı ne demek?
Karnımın zıttı sırtım demektir.
Karnımın karşıt anlamı ne anlama gelir?
Karnımın karşıt anlamı sırtım anlamına gelir.
Karnımın zıt anlamı hangi kelimeyle ifade edilir?
Karnımın zıt anlamı sırtım kelimesiyle ifade edilir.

Karnımın zıt anlamı nedir? Karnımın zıt anlamı sırtım.
Karnımın karşıt anlamı nedir? Karnımın karşıt anlamı sırtım.
Karnımın zıttı ne demek? Karnımın zıttı sırtım demektir.
Karnımın karşıt anlamı ne anlama gelir? Karnımın karşıt anlamı sırtım anlamına gelir.
Karnımın zıt anlamı hangi kelimeyle ifade edilir? Karnımın zıt anlamı sırtım kelimesiyle ifade edilir.

Geri