AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Karnıbahar Yaprak Kavurma

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Karnıbahar Yaprak Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
Karnabahar yaprakları
1 baş soğan
4 çorba kaşığı domates
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tuz
Haşlamak için
Su
1 tatlı kaşığı kimyon

Karnıbahar Yaprak Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yapraklar güzelce yıkanır doğranır.
Saplarını biraz küçük doğramalıyız tencerede yumuşayıncaya kadar haşlayalım.
İçine bir kaşık kimyon koyalım haşladığımız suyu dökmüyoruz.
Bir tavada soğanı sarımsağı yağ ile kavuralım salçayı domatesi ilave edelim.
Sosu kavurduktan sonra haşladığımız sebzeyi tavaya ilave edelim güzelce karıştıralım.
Ayırdığımız yarım su bardağı suyu içine dökelim.
Tuzu, kırmızı biber ilave edip güzelce kavurup servis tabağına alıp üzerine yoğurt koyup servis yapalım. Afiyet olsun karnabahar yapraklarının da faydası var çöpe atmayalım salatası dolması kavurması yapılabilir kolestrole iyi geldiği biliniyor.
Karnıbahar Yaprak Kavurma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst