Karnabaharlı Vegan Mayonez (Orjinal Mayonezden Çok Daha Lezzetli) Tarifi İçin Malzemeler
Yarım boy karnabahar
Yarım çay bardağı sıvı yağı
1,5 tatlı kaşığı dolusu tuz
1-2 dış sarımsak
1 yemek kaşığı limon suyu yada sirke
1 çay kaşığı hardal ( yoksa koymak şart değil)
1 çay kaşığı dolusu şeker
Karnabaharlı Vegan Mayonez (Orjinal Mayonezden Çok Daha Lezzetli) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle karnabaharı iri parçalara ayırıp yıkayıp tencereye koyup üzerine geçecek kadar su ekleyelim.
İyice haşlandıktan sonra üzerine sıvı yağını, tuzunu, sarımsağı, limon suyunu, şekeri ve hardal ekleyip blendır yada robottan çekin.
Pürüzsüz homojen haline gelince bir kavanoza koyup ağzı kapalı halde dolabta saklayıp 1 hafta içinde tüketmeniz gerekiyor. İşte lezzetli mayoneniz afiyetle tüketmeye hazır Bi sonraki tarifte görüşmek üzere hoşçakalın sağlıcakla kalın
Karnabaharlı Vegan Mayonez (Orjinal Mayonezden Çok Daha Lezzetli) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Yarım boy karnabahar
Yarım çay bardağı sıvı yağı
1,5 tatlı kaşığı dolusu tuz
1-2 dış sarımsak
1 yemek kaşığı limon suyu yada sirke
1 çay kaşığı hardal ( yoksa koymak şart değil)
1 çay kaşığı dolusu şeker
Karnabaharlı Vegan Mayonez (Orjinal Mayonezden Çok Daha Lezzetli) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle karnabaharı iri parçalara ayırıp yıkayıp tencereye koyup üzerine geçecek kadar su ekleyelim.
İyice haşlandıktan sonra üzerine sıvı yağını, tuzunu, sarımsağı, limon suyunu, şekeri ve hardal ekleyip blendır yada robottan çekin.
Pürüzsüz homojen haline gelince bir kavanoza koyup ağzı kapalı halde dolabta saklayıp 1 hafta içinde tüketmeniz gerekiyor. İşte lezzetli mayoneniz afiyetle tüketmeye hazır Bi sonraki tarifte görüşmek üzere hoşçakalın sağlıcakla kalın
Karnabaharlı Vegan Mayonez (Orjinal Mayonezden Çok Daha Lezzetli) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı