Karnabahar Yemeği (Fırında)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Karnabahar Yemeği (Fırında) Tanımı İçin Malzemeler
1 büyük uzunluk karnabahar
2 adet yumurta
1 şişe maden suyu
2 yemek kaşığı mısır unu
1 yemek kaşığı un
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
1 tatlı kaşığı kara biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kekik

Karnabahar Yemeği (Fırında) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharları çok küçük olmayacak formda doğrayıp, yıkıyoruz.
Derin bir kaba öbür gereçleri ek edip, karıştırın.
Doğramış olduğumuz karnabaharı sosun üzerine dökelim ve karıştıralım. Ben 20 dakika beklettim orta ara karıştırdım altını üstüne getirdim.
Uygun bir fırın tepsiye yağlı kağıt serelim ve karnabaharı üzerine koyalım.
250 derecede pişirin. Naneli / sarımsaklı yoğurt ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun
Not: Beni instagram hesabımdan takip edebilirsiniz « fırında karnabahar yemeği « tanımını (Tam ölçülü) yapılışını sayfamda görüntülü izleyebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Karnabahar Yemeği (Fırında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst